Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum reactioneaza zodiile la despartire

Afla cum se comporta fiecare zodie atunci cand trece printr-o despartire!

Balanta

In ciuda faptului ca sunt firi foarte echilibrate si realiste Balantele desi vor intelege ca relatia s-a terminat ele nu se vor comporta ca atare. Problema principala va fi neintelegerea motivelor despartirii, insa vor trece in timp si pe acest lucru aparent catastrofal din viata lor. Ele trebuie sa se bucure de timpul pe care il au pentru propria persoana si sa inteleaga faptul ca a fi singur nu este o tragedie iar viata merge mai departe.

Scorpion

Cea mai razbunatoare zodie este Scorpionul ceea ce ii face sa fie mereu foarte puternici. Cei nascuti in aceasta zodie vor face o lista de lucruri bune si rele ale relatiei dupa care vor incepe sa faca un plan. Dupa o despartire ei vor incerca sa saboteze toate relatiile fostului si sa-i distruga viata, asta in ciuda faptului ca ar trebui sa invete sa lase trecutul in urma si sa se bucure mai mult de moment, pentru ca altfel isi fac singuri rau.

Citește și:

Sagetator

Un Sagetator va sugera „o relatie deschisa” sau „o pauza” in loc sa spuna lucrurilor pe nume, pentru ca la urma urmei sa se poate intoarca oricand inapoi daca lucrurile nu-i merg cum isi doreste. El se va simti chiar usurat ca si-a recastigat libertatea si nu ii va purta pica celuilalt, dar va dori sa stie neaparat motivele despartirii. Dupa o despartire este pentru toata lumea, in special pentru Sagetatori momentul cel mai bun de a se autocunoaste si chiar de a o lua pe calea spirituala.

Capricorn

Nativii Capricorn vor face din despartire un joc si ii vor cere partenerului sa faca o lista cu motivele pentru care sunt impreuna si vor inventa un motiv de a nu fi multumiti dupa care isi vor vedea in continuare de planul lor, pentru ca sunt firi foarte practice, realiste si le place sa controleze totul. Totodata vor incerca sa ramana prieteni cu beneficii si sa profite de orice ocazie pentru o scurta partida, asta si datorita faptului ca sunt foarte rabdatori si pot astepta mult si bine o noua ocazie. In aceste momente deja dificile, Capricornii ar trebui sa se distreze si sa dea frau liber imaginatiei fara a se invinovati, pentru ca intr-o relatie intotdeauna gresesc ambii.

Citește și:

Varsator

Varsatorii sunt cei mai directi din zodiac si vor spune doar clasica fraza „Hai mai bine sa fim prieteni.” Dupa care vor incerca sa cucereasca prietenii celui care i-a fost alaturi. Vor face asta prin denigrarea persoanei cu care au fost si le vor spune prietenilor ca oricum nivelul lor intelectual era mai ridicat si relatia n-ar mai fi continuat prea mult din cauza geloziei excesive a partenerului si dorintei acestuia de a oficializa relatia, adica exact ce nu ii atrage pe nativii acestei zodii.

Pesti

Pestii isi vor face fostul sa se simta prost din cauza ca au spus stop relatiei si cumva il vor convinge sa revina doar pentru ca dupa un timp sa poata ei sa-i de-a papucii. Apoi vor cadea in depresie si isi vor pune tot felul de intrebari despre cum si de nu a mers bine sau de ce nu sunt ei suficient de buni, asta deoarece sunt cel mai sensibil semn al zodiacului. Pe langa sensibilitate Pestii au totusi puterea de a depasi momentele grele ale vietii si a vedea mereu partea plina a paharului, desi este posibil sa ramana cu anumite indoieli si senzatii neplacute in urma unei despartiri.

Citește și:

Foto prima pagina: Eillen, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc