Setari Cookie-uri

Horoscopul destinului: Cumpana zodiei tale

Afla care sunt incercarile la care te supune soarta in functie de semnul zodiacal.

Balanta

Ca si alte semne ale zodiacului Balantele nu vor sa fie singure, trebuie sa fie inconjurate de alti oameni pentru a nu cadea in depresie. Sunt cat se poate de sociabile si isi fac usor prieteni si relatii peste tot, lucreaza bine in echipa si se descurca greu sau deloc la sporturile individuale. Parteneriatul lor preferat este casnicia, fetele vizseaza de mici la nunta si si-o pregatesc din timp in cel mai mic detaliu, chiar daca nu si-au gasit inca alesul inimii. In relatiile pe care si le face prefera egalitatea si daca sunt puse pe locul doi vor fi descumpanite, lumea lor se va destrama. Tocmai de aceea sunt obiective si vor sa faca ce e mai bine pentru toata lumea, sa ocoleasca conflictele, sa abordeze probleme din toate unghiurile posiile pentru ca pacea sa domneasca.

Scorpion

Cei nascuti in aceasta zodie isi iau in serios misiunea de a-i cunoaste pe cei din jurul lor. Nici nu concep sa lucreze alaturi de un om fara a sti lucruri personale despre el si familia lui. Curiozitatea lor depaseste orice asteptare si faptul ca au o intuitie buna ii ajuta cu siguranta. Scorpionii mai degraba s-ar sinucide decat sa se lase omorati deci cea mai mare temere a lor este ca cineva va atenta la viata lor. Prefera sa aiba toate lucrurile sub control si sa fie stapani pe viata lor decat sa fie amenintati. Au totusi o putere extraordinara de autostapanire si pierd foarte rar atunci cand intra intr-un conflict pentru ca sunt incapatanati. Aveti grija la Scorpioni, deoarece sunt razbunatori, orice le-ati face se poate intoarce impotriva voastra.

Citește și:

Sagetator

Sagetatorii cauta mereu sa afle adevarul si cea mai buna metoda pentu asta este sa calatoreasca. Pretuiesc sinceritata si apreciaza cunoasterea, au inclinatii catre religie si filosofie si daca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu ei in ceea ce priveste aceste doua domenii te vor renega definitiv. Asadar cumpana lor o reprezinta sa faca fata cu brio inculturii si ce este chiar mai grav decat atat celor neinteresati, ateilor si zeflemistilor. Acestia le tulbura lumea lor interioara si devin de cele mai multe ori agresivi verbal, pentru ca nu concep ca cineva sa fie indiferent la problemele existentiale ale universului. Sagetatorii sunt foarte optimisti si norocosi, datorita influentei lui Jupiter si se simt cei mai destepti de pe Pamant.

Capricorn

Capricornii sunt foarte muncitori si nu suporta lenesii deci daca le dai sa lucreze la un proiect important cu oameni mai putin dornici decat ei sa munceasca isi vor blestema zilele. Din moment ce sunt atat ambitiosi cat si hotarati vor face orice sa ajunga in top. Au spirit practic si stiu cand sa forteze lucrurile cu anumite persoane sau cand sa le spuna verde-n fata ca nu sunt bune de nimic si drumurile lor se despart. Capricornii vor sa ajunga in top, ca sa castige multi bani stand acasa si sa munceasca altii pentru ei in timp ce se bucura de caldura familiei sunt constienti insa ca pentru a castiga faima la care aspira au mult de munca si nu isi vor lasa nici un proiect neterminat.

Citește și:

Varsator

Printre altele acesti nativi vor din tot sufletul sa faca lumea un loc mai bun pentru generatiile viitoare. Aceasta este cumpana lor. Varsatorii sunt visatori, se implica in proiecte sociale si au sufletul atasat prosperitatii si mintea cautand mereu solutii pentru un trai mai bun. Ei impartasec cu cei din jur ideile noi pe care le au in speranta ca vor castiga mai multi adepti pentru cauza lor. In acest proces se dovedesc a fi foarte inventivi si originali, nerabdatori si chiar agresivi cu cei care nu sunt de accord cu ei. Din cand in cand Varsatorilor le place sa fie inconjurati de oameni, de preferat din neamul lor si prietenii apropiati de la care isi trag energia necesara pentru a-si continua punerea in aplicare a ideilor, cu ajutorul noilor tehnologii.

Pesti

Pestii nu sunt egoisti, dar pun intotdeauna propiile interese in fata altora si pretuiesc foarte mult ceea ce simt si prima impresie pe care o au despre cineva, pentru ca intuitia lor nu ii insala. Povara lor este ca simt totusi greutatile altora ca fiind ale lor si asta le face viata mult mai grea decat ar merita majoritatea dintre ei. Sunt sensibili si empatici, alterneaza intre realitate si fictiune in incercarea de a mentine un echilibru intre viata lor interioara si lumea din jur. Acesti nativi sunt calmi, intelegatori si pun intotdeauna nevoile altora inaintea dorintelor pe care le au ei si nu le place absolut deloc cand in fata lor se profita de persoane mai sensibile, mai influentabile. Se poate spune ca sunt avocatul poporului intrucat cauta circumstante atenuante pentru greselile tuturor si iau apararea oricui se simte nedreptatit.

Foto prima pagina: Detelina Petkova, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc