Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Fecioara

Afla cum se potrivesc Fecioarele cu celelalte zodii.

Compatibilitate Fecioara – Rac

Nativii in Fecioara si cei in Rac se completeaza reciproc. Acolo unde Fecioarele sunt realiste si poate transante, Racii sunt emotionali si foarte sensibili. Relatia poate fi destul de problematica daca nativii in Rac nu reusesc sa isi stapaneasca inclinatia nativa catre gelozie insa Fecioarele vor sti sa castige increderea Racilor prin seriozitate si numeroasele dovezi de fidelitate pe care le vor da fara ca Racii sa fie nevoiti sa le ceara.

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Fecioara

Compatibilitate Fecioara – Fecioara

O relatie intre doi nativi in Fecioara poate parea lipsita de pasiune insa cu siguranta si in acest caz aparentele sunt inselatoare. Au nevoie de ceva mai mult timp sa se deschida tocmai pentru ca sunt oameni atat de discreti si chiar timizi prin natura lor insa cu siguranta vor gasi calea sa se apropie sufleteste unul de altul, sa comunice si sa experimenteze impreuna atat in viata de zi cu zi cat si in spatele usilor inchise.

Citește și:

Compatibilitate Fecioara – Pesti

Intr-un astfel de cuplu, niciunul dintre parteneri nu s-ar fi asteptat sa se indragosteasca de celalalt insa adevarul este ca realistele Fecioare vor fi fermecate de sensibilitatea si credinciosia de nestramutat a nativilor in Pesti. Pot aparea neintelegeri pentru ca Fecioarele functioneaza cu predilectie rational iar Pestii emotional insa cu siguranta vor gasi intotdeauna calea de mijloc.

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Fecioara

Fecioara – Gemeni

Luati separat, Fecioarele si Gemenii au fiecare cate o serie lunga de calitati. Luati impreuna, Fecioarele pot fi cele mai negre cosmaruri ale Gemenilor si invers. In timp ce nativii in Fecioara cauta stabilitatea emotionala, Gemenii zburda din floare in floare sau cel putin lasa impresia ca fac acest lucru si astfel neincrederea-i gata. De la suspiciune la certuri e un singur pas iar o relatie de lunga durata nu poate exista daca cei doi parteneri nu au incredere unul in celalalt.

Citește și:

Fecioara – Sagetator

Fecioarele si Sagetatorii pot fi prieteni de incredere, pot colabora minunat din punct de vedere profesional si pot trai chiar aventuri toride insa o relatie amoroasa intre acesti doi nativi va fi cel putin problematica. Fecioarele sunt firi destul de conservatoare si nu le place imprevizibilul in timp ce Sagetatorii traiesc pentru neprevazut si pentru experientele noi.

Foto interior si prima pagina StockLite/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc