Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2016

Descopera ce suprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in luna iulie!

Horoscop dragoste Balanta iulie 2016

Datorita influentei lui Marte relatiile amoroase ale Balantelor se vor imbunatati, cuplurile vor functiona mai bine si vor avea parte de impliniri comune satisfacatoare. Asta chiar daca nativii vor fi mai timizi decat de obicei si vor avea nevoie ca cineva sa le gadile un pic orgoliul. In luna iulie cuplurile vor fi realiste, vor stii la ce sa astepte unul de la celalalt si de la viata in general. Balantele vor simti ca se sacrifica pentru cel drag, dar totul va merita. Daca dragostea este puternica sacrificile nu vor fi percepute ca atare sau dimpotriva in situatia in care cuplul nu este foarte bine sudat renuntarile vor fi un factor depresiv, care va strica iremediabil orice legatura. Relatiile vor fi privite mai mult prin perspectiva materialista si ambii parteneri se vor indrepta catre a rezolva niste probleme la locul de munca, ce le pot aduce bani in plus. Pe de alta parte, pozitia lui Venus va faca ce Balantele sa aiba noroc in dragoste prin participarea la activitati comune, evenimente mondene si prieteni buni.

Citește și:

Horoscop dragoste iulie 2016 Scorpion

Iulie 2016 vine cu o doza mare de energie, inclusiv sexuala pentru Scorpioni. Pasiunea acestora se va putea manifesta in voie, ideile vor fi puse in practica mult mai usor decat pana acum iar dorintele vor fi mai usor de exprimat si satisfacut. Venus, planeta iubirii si conducatoarea casei cuplului in acest caz, va avea toata luna o pozitie buna, pentru a delimita foarte clar simplele aventuri de relatiile mai serioase. In tot acest timp unele prietenii se pot transorma in mai mult decat atat. Insa trebuie sa fie foarte atenti Scorpionii sa nu confunde atractia fizica cu dragostea, deoarece odata trecuta granita este foarte greu, daca nu chiar imposibil sa se revina la aceleasi sentimente de amicitie. Viata sentimentala va fi oricum legata de cea profesionala, de statusul social, reputatia fiecaruia, calatoriile facute si activitatile culturale, educationale, stiintifice si chiar spirituale intreprinse.

Citește și:

Horoscop dragoste Sagetator iulie 2016

Apropierea lui Mercur de Venus face posibila in luna iulie o cerere in casatorie sau o declaratie publica de dragoste, mai ales daca ne referim la persoane romantice. Libidoul va creste exponential si cheia pentru a le cuceri inima este abordarea cu pasiune atat in vazul lumii cat si intre asternuturi. Prima parte a lunii este rezervata analizei propriilor sentimente si e posibil sa apara ingrijorari in ceea ce priveste intentiile altcuiva sau se poate ca o dilema ce persista de mai mult timp sa isi gaseasca rezolvarea tot astfel cum e posibil sa apara discutii in cuplu despre cum si cat ar trebui economisit. A doua parte a lunii va fi dedicata activitatilor recreative, optimismul va fi la putere si se vor face cateva calatorii cu partenerul, mai ales daca vorbim despre o relatie la distanta unde in ultima vreme s-au strecurat prea multe secrete.

Citește și:

Horoscop dragoste Capricorn iulie 2016

Pentru Capricorni luna iulie va fi dominata de dragoste, casnicie si persoanele iubite isi vor face simtita prezenta, pentru ca nevoile acestora se vor schimba treptat. Capricornii vor avea nevoie de ceva timp pentru a se redescoperi si a-si da seama exact ce vor de la viata si de la partenerul lor. Au nevoie mai mult ca oricand ca partenerii lor sa ii inteleaga daca vor sa citeasca mai mult, sa se vada mai mult cu prietenii lor, sa faca nebunii precum alpinismul sau doar sa petreaca timpul uitandu-se la pasari in parc sau intr-o rezervatie naturala. Astfel ca pana pe data de 12 acesti nativi vor avea o viata plina de comunicare si manifestari ale simpatiei, in plus, se vor ivi mai multe oportunitati de a lega adevarate relatii de prietenie, care se pot solda cu inimi cucerite definitiv si iremediabil. In a doua parte a lunii este posibil sa apara cateva ingrijorari legate de viata de cuplu, unii vor crede pe nedrept ca sunt inselati pe cand altii vor incepe sa se gandeasca la faptul ca sunt prea batrani pentru Marea Dragoste.

Citește și:

Horoscop dragoste Varsator iulie 2016

Va fi o luna linistita pentru Varsatori, cand se vor concentra mai mult pe diverse proiecte de la munca si lucruri de facut in casa decat pe viata de cuplu. Acest lucru ii va face sa se simta inferiori partenerului de viata si dependenti de el, dar nu va exclude posibilitatea infiriparii unei noi relatii interzise cu un coleg de birou. In ultimele doua saptamani relatiile se vor imbunatati, va exista mai multe bunaintelegere in casa si comunicarea armonioasa va prilejui manifestari de afectiune. Pentru ca la sfarsitul lunii sa apara momente unice in viata de cuplu, poate chiar un copil.

Horoscop dragoste iulie 2016 Pesti

Iulie este luna perfecta pentru dragoste, distractie si viata buna de cuplu. Relatiile in general vor avea nevoie de implicare suplimentara din partea ambilor parteneri intrucat cei nascuti in aceasta zodie s-au cam instrainat de lume luna trecuta. Aceasta perioada poate fi chiar extraordinara daca Pestii isi lasa erotismul la vedere, imbogatit de stralucirea si energia aduse de prezenta Soarelui. Vor trebui sa fie rabdatori, dar perseverenti pentru a fi siguri ca viata lor sexuala nu va avea de suferit si dragostea va continua sa domneasca. Este momentul ideal de a duce relatiile existente la un alt nivel sau de a porni in intampinarea dragostei eterne. Important e sa tina minte toata lumea ca nu-i poti multumi pe toti niciodata si mereu vor exista carcotasi. In aceasta perioada pana si sexul va fi mai special. Cele mai bune zile ale lunii vor fi primele 14, cand totul va parea ca infloreste in jurul Pestilor.

Citește și:

Foto prima pagina: S_Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc