Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Balanta

Afla cum se potrivesc Balantele cu celelalte zodii.

Compatibilitate Balanta – Sageator

Intre Balante si Sagetatori se vor naste povesti de dragoste demne de capodopere literare. Pe de-o parte, Balantele sunt oameni cu suflete de artisti in timp ce Sagetatorii, in ciuda aparentelor, sunt oameni inclinati catre filozofie. Apropierea dintre acesti nativi va veni natural tocmai pentru ca au aceste doua laturi complementare. Se vor ajuta reciproc sa se dezvolte si se vor incuraja unul pe celalat pentru a-si atinge scopurile.

Compatibilitate Balanta – Varsator

Una dintre calitatile pe care le au atat Balantele cat si Varsatorii este loialitatea. De aceea, comunicarea dintre acesti doi nativi va decurge lesne, fara ascunzisuri, fara minciuni si fara nici un artificiu inutil. Prefera sa discute despre orice, oricat de neplacut ar putea parea tocmai ca sa evite acumularea de frustrari. Si cum tocmai comunicarea este cheia succesului in orice relatie, cu siguranta acest lucru va actiona in avantajul acestor doi nativi.

Citește și:

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Balanta

Compatibilitate Balanta – Leu

Leii sunt foarte aproape de a fi sufletele pereche ale Balantelor insa acest lucru este conditionat de capacitatea lor de a-si controla orgoliul si mai ales, sa nu incerce sa impovareze Balantele mai mult decat e cazul. Desi au firi foarte placute, Leii pot fi uneori delasatori si dezinteresati iar Balantele, din gentilete si din dorinta de a le face pe plac partenerilor vor prelua din atributiile de cuplu ale Leilor. Aparent, acest lucru nu suna rau insa adevarul este ca orice relatie are nevoie de doua persoane implicate ca sa poata functiona. Pe de cealalta parte, Balantele se vor indragosti de firile pasionale ale Leilor iar acestia din urma vor fi fascinati de candoarea senzuala a Balantelor.

Compatibilitate Balanta – Balanta

Intre doua suflete sensibile ca ale nativilor in Balanta se poate infiripa o poveste superba de dragoste si au sanse mari sa traiasca impreuna fericiti pana la adanci batraneti. Visatori, artisti, iubitori de frumos, Balantele se vor inchide in globurile lor de fericire si vor ignora orice altceva in jurul lor. Totusi din cauza faptului ca au tendita sa viseze cu ochii deschisi, pot ignora aspectele mai lumesti ale vietii si asta poate aduce conflicte in viata de cuplu.

Citește și:

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Balanta

Balanta – Capricorn

Oricat de multa pasiune si respect ar exista intr—un cuplu format din Balanta si Capricorn, acestia din urma, mai telurici si mai realisti, isi vor pierde rabdarea cu Balantele care traiesc uneori cu capul in nori. Pe de cealalta parte, Balantele pot fi frustrate de dorinta Capricornilor de a avea tot timpul controlul situatie. In plus, nativii in Balanta pot fi surprinzator de incapatanti uneori, motiv pentru care certurile cu Capricornii pot fi destul de aprinse.

Foto interior si prima pagina wavebreakmedia/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc