Setari Cookie-uri

Horoscopul prietenilor: Cel de incredere, cel care te iubeste, cel care tradeaza

Este ingrozitor sa nu ai un prieten caruia sa-i spui cat esti de fericit sau de trist.- Panait Istrati

Taur - Loial si posesiv

Taurii au putini prieteni, dar adevarati, nu doar oameni cunoscuti la cate o petrecere ci chiar cu care au legat prietenii de durata si pe care se pot baza la nevoie. Aceasta zodie este cea mai loiala, stie sa pastreze secrete si sa asculte, au rabdare cu prietenii, deaceea se astepata la acelasi lucru Ceea ce inseamna ca pot deveni posesivi cand observa ca cineva incearca sa le fure cel mai bun prieten. La polul opus, prefera sa se retraga gratios daca nu isi simt sentimentele impartasite.

Gemeni – Entuziast si adaptabil

Gemenii sunt genul de persoane care nu pun pret pe cat valoreaza mancarea sau bautura in locurile in care ies cu prietenii atat timp cat atmosfera este placuta. Le place sa fie sufletul oricarei reunini si incearca sa multumeasca pe toata lumea. Au capacitatea de a-si uni cercurile de prieteni cu usurinta si in compania lor nimeni nu se plictiseste. Pe de alta parte, risca mult pentru ca tot timpul accepta invitatiile prietenilor in ultima clipa, atunci cand sunt siguri ca nu li se va oferi nimic mai bun. De exemplu, pot sa nu mai mearga la o nunta daca li se ofera o zi gratis la spa sau accepta invitatia la un revelion doar daca nu le apare altceva. In schimb, cand isi dau cuvantul de onoare pentru o cauza buna se dovedesc a fi punctuali si de incredere. Au un cerc foarte mare de prieteni, dar doar doi-trei apropiati.

Citește și:

Rac – Bun ascultator

Racii sunt foarte empatici, stiu sa asculte pana la capat si sa fie umarul pe care plang toti prietenii, asta in timp ce dezvaluie destul de putin despre propria persoana. Isi vor asculta cu o rabdare iesita din comun prietenii spunandu-si off-ul, problemele si expunandu-si ideile filosofice, pentru ca ii considera pe cei din grupul apropiat de prieteni ca membrii ai familie, pentru care merita sa faca orice. Dar dupa ce toata conversatia se va termina prietenii isi vor da seama ca au petrecut atata timp intr-un monolog de fapt. Asta desi in mod normal Racii adora sa creeze amnitiri comune, pe care sa puna mare pret. Aceste amintiri se formeaza si deoarece sunt super darnici.

Leu – Egoist si sincer

Subiectul preferat de discutie al leilor este evident propria persoana si vor ajunge in orice conversatie sa-si strecoare aventurile. Sunt loiali, darnici si adora sa fie inconjurati de prieteni. Cu toate acestea, cand prietenii au nevoie intr-adevar de un sfat sunt primii care reactioneaza si ofera o mana de ajutor cu o vorba buna oricat de greu de acceptat ar fi adevarul. Inteleg ca si altii au nevoie de iubire, dar prefera sa fie in centrul atentiei, ceea ce ii face uneori sa para ca se dau mari. Asta nu i face insa pe ceilalti sa se indeparteze, fiindca stiu ca pot sa se bazeze oricand pe ei.

Citește și:

Fecioara – Fire practica, ce rezolva orice problema

Destul de putine persoane apeleaza la Fecioare cand au nevoia sa se descarce, pentru ca sunt foarte transante si trec repede peste orice, fara sa aiba nevoie de o perioada prea mare de recuperare. In general se dovedesc a fi linistite, bune la suflet si un pic prea timide. Sunt printre cele mai loiale firi din zodiac si vor sa faca totul ca la carte, motiv pentru care sunt prieteni exemplari, cu calitati organizatorice foarte apreciate. Au nevoie de prieteni care sunt tot atat de implicati si de atenti ca si ele mai ales ca daca simt ca ceea ce ofera nu este suficient ajung sa fie frustrate.

Balanta – Nehotarata

Balantele sunt genul de prieteni care sunt mereu la curent cu ultimele noutati din moda si ii critica pe cei din jur daca ies din tipare, chiar daca acestia nu aveau nici o problema. Sunt chiar nehotarate in privinta hainelor care li se potrivesc lor si prietenilor drept pentru care le ia foarte mult pana se pregatesc sa iasa din casa si intotdeauna prefera iesitul la cumparaturi in locul iesitului la masa. Nehotararea aceasta vine si din faptul ca se gandesc mereu la sentimentele celor din jur, pe care nu vor sa ii raneasca in vreun fel. Au insa capacitati excelente de comunicare si un bun gust iesit din comun, trateaza totul cu diplomatie si tind sa fie mediatori in cercul de prieteni.

Citește și:

Scorpion – Prietenul adevarat

Pentru Scorpioni prietenia este un lucru foarte serios. Prefera sa faca singuri lucrurile la care stiu ca se descurca, dar apreciaza petrecerea timpului liber alaturi de prieteni care le impartasesc pasiunile. Odata creata o legatura vor face tot posibilul sa o mentina pe viata. Desi la inceput este greu sa le cuceriti increderea odata ce acest lucru s-a intamplat puteti fi sigure ca niciodata nu va vor controla mai mult decat trebuie si chiar va vor lasa cheile de la casa lor in grija cat timp vor fi in concediu. In plus, va vor pastra secretele pana cand veti hotari voi ca nu mai este cazul si sunt dispusi sa faca orice pentru prieteni, dar daca se simt tradati se vor razbuna crunt.

Sagetator – Sufletul petrecerilor

Sagetatorii vor fi cei care vor da startul la baut acolo unde se vor aduna mai mult prieteni si cei care vor tine primul toast, vor intretine atmosfera si vor atrage toate privirile celor din jur. Persoane pline de viata, foarte amuzante, care adora sa fie in centrul atentiei si prefera mereu o zi aglomerata in detrimentul unei zile de concediu in care n-au altceva de facut decat sa stea in pat uitandu-se la televizor. De cele mai multe ori isi trag prietenii in diverse contexte sociale doar pentru a se distra si a-i tria pe cei din anturaj care sunt prea lacomi sau prea emotivi. Isi supun amicii la diverse teste pentru ca nu pot fi prea directi si sinceri.

Citește și:

Capricorn – Leader-ul

Cel mai usor lucru care le vine de facut acestor nativi este sa conduca. Ei preiau fraiele atunci cand restul lumii se eschiveaza si ajung sa aiba rezultate extraordinare atat singuri cat si in echipa, drept pentru care se fac remarcati in orice circumstanta. Sunt ambitiosi si cu scopuri bine definite, au prieteni in toate paturile sociale si mai ales dintre aceia care ocupa pozitii inalte, pentru ca stiu care sunt cele mai bune ocazii sa cunosti pe cineva si sa te faci remarcat. Reusesc sa se concentreze asupra lucrurilor cu adevarat importante si sa faca ordine in planurile proprii dar si ale celorlalti, care daca sunt prea indrazneti sau isi depun eforturile in alte parti decat ar trebui stiu sa ii tempereze rapid. Toata lumea le apreciaza capacitatea de a fi alaturi de prietenii lor la nevoie.

Varsator – Altruistul

Intotdeauna ofera din bunurile sale sarmanilor si din experientele lor de viata celor dornici sa le afle si niciodata nu se asteapta la nimic in schimb. Ofera oamenilor sfaturi, ii ajuta cu orice chestie mica pe care o pot face si sunt mereu persoana potrivita daca cineva are nevoie de ceva, pentru ca stiu sa faca foarte multe lucruri si mai imporant au abilitatea necesara de a scoate apa din piatra seaca. Cunosc foarte multa lume, dar nu depind de nimeni. Sunt persoane independene care au un simt de observatie ascutit si isi pot da seama imediat daca cineva sufera, desi evita pe cat posibilul situatiile jenante in care toata lumea incepe sa planga.

Citește și:

Pesti – Extrasensibili dornici de aventuri

Foarte sensibili, indiferent de starea sufleteasca in care se afla, acesti nativi sunt alaturi trup si suflet de prietenii lor la orice eveniment important din viata acestora, fie el unul fericit precum o nunta sau admiterea la facultate fie unul mai putin fericit cum ar fi o despartire sau chiar pierderea cuiva drag. Cateodata altii este posibil sa profite de pe urma bunavointei Pestilor drept pentru care sunt foarte atenti cand isi aleg prieteni noi. Mai ales pentru ca de obicei au prieteni vechi, din copilarie, pe care se pot baza. Pun mereu nevoile celorlalti in prim plan si sunt persoanele care se plictisesc repede sa faca acelasi lucru de prea multe ori deci isi incurajeaza anturajul sa incerce activitati noi, locuri noi.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc