Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Hawaian

Sub ce semn te-ai nascut in zodiacul hawaian si ce spune despre tine!

Rac – Crab

Kaaona este un profet sau un profesor care tine cu dintii de lucrurile personale, de care are foarte mare grija. Cei nascuti sub acest semn sunt rabdatori, isi pot infrunta problemele cu fruntea sus desi sunt sensibili si agresivi pe alocuri. In special copiii sunt foarte draguti si iubitori.

Leu – Ku Mask

Ku Hilinaehu este un zeu (akua) sau un conducator important si este asociat cu persoanele mandre, darnice si cu mare incredere in oameni. Primesc toate darurile vietii asa cum pot mai bine si din acest motiv sunt fericiti, impacati cu propria persoana si cei din jur. Au intotdeauna controlul asupra propriei vieti.

Fecioara – Virgina Pele

Mahoe Mua este Virgina Pele cea care critica si mestesugareste, zeita focului, a vulcanelor, cea care a creat multe cratere precum Capul Diamant si Haleakala. Cei care se identifica cu aceasta zodie se presupune ca sunt creativi, inteligenti, cu virtuti bine stabilite si un simt practic dezvoltat. Ca si lava, inimile lor nu sunt usor de cucerit, dar atunci cand se indragostesc le trece foarte greu si daca se supara le ia mult timp sa-si revina.

Citește și:

Balanta – Echilibrul

Mahoe Hope este de obicei un leader de opinie sau un manager ce simbolizeaza dreptatea prin mentinerea balantei in echilibru. Pastratorul acestei virtuti detine secretul unei vieti lungi si productive (Hawaienii isi incinereaza mortii, dupa care pun cenusa acestora intr-o urma speciala cu nisip deasupra pentru a o face mai grea sau pun o piatra special pentru ca urna sa ramana in locul din ocean unde o depun). Locuitorii din Hawai cred ca zeul echilibrului, Aumakua, ii va judeca si le va cantari toate faptele drept pentru care incearca sa fie tari in fata greutatilor vietii si sa se concentreze asupra aspectelor pozitive, iar cei nascuti acum detesta nedreptatea si sunt de obicei firi artistice, iubitoare si empatice.

Scorpion – Scorpion

Persoanele nascute in aceasta zodie ar trebui luate in serios, pentru ca stiu ce vorbesc (atunci cand o fac), sunt infipte si detin controlul propriului destin. Simbolul acestora este Ikuawa, pestele scorpion, guvernatorul, inspectorul sau episcopul, asadar entitati inalte. Detin abilitati psihice, vor sa fie ascultati tot timpul si sa se impuna, precum „Kahuna-nui” mana dreapta a regelui.

Citește și:

Sagetator – Arcasul

Arcasul Welehu (pana pua) este reprezentat de inteleptul satului sau consilierul orasului, care foloseste arcul si sageata doar ca sport. Nativii iubesc natura si sportul in aer liber. Sunt molcomi si impulsivi, dar generosi. Cea mai mare calitate a lor este ca se provoaca mereu intelectual, au un IQ ridicat, pe care si-l intretin cu sah, diverse carti, rezolvarea dilemelor si alte activitati de acest gen, pentru ca fac fata cu brio mai multor informatii din domenii diferite.

Foto prima pagina: Casther, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc