Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii greu de parasit

Anumiti nativi ai zodiacului sunt mai greu de scos din vietile noastre!

Balanta

Cand spuneti unui barbat Balanta ca vreti sa va despartiti este posibil ca acesta sa fie socat, deoarece lor le place sa dadaceasca si sa aiba grija de parteneri, nu isi vor putea explica cu ce au gresit. Chiar daca au avut si ei momentele lor de platitudine si poate uneori ati avut senzatia ca v-au inselat totusi, de cele mai multe ori, v-au oferit tot confortul de care ati avut nevoie. Atunci cand va veti pregati sa puneti stop chiar in acel moment parca acesti nativi se vor implica si mai mult in relatie (daca se poate asa ceva), vor parea mai atenti la ceea ce spuneti desi vor refuza sa accepte, vor fi mult mai prezenti fizic langa voi chiar si atunci cand nu va veti mai dori asta, totul doar pentru a va mai tine alaturi si este posibil ca pana la urma sa va pacaleasca in a ii mai da inca o sansa. Argumentul cel mai bun in astfel de situatii este ca ambii aveti partea voastra de vina si relatia nu mai poate fi salvata, pentru ca s-au facut lucruri si s-au spus lucruri care dor si nu mai pot fi remediate si amandoi meritati un viitor fericit alaturi de altcineva, cineva care sa va completeze cu adevarat. Indiferent de cum reactioneaza, Balantele se recupereaza repede, fiindca nu sunt firi singuratice si isi vor gasi rapid pe altcineva, chiar daca v-au lasat plangand pana la urma sa plecati.

Citește și:

Berbec

Despartirea poate fi dificila pentru Berbeci, mai ales daca nu a fost ideea lor. Daca simt ca sunt parasiti vor face cu siguranta o drama din asta. Daca vreti sa-i parasiti fiti atenti cu acestia, convingeti-i cumva ca de fapt este ideea lor si va merge totul struna. Cel mai bine este sa nu stati prea mult la taclare in momentul respectiv, nu incercati sa explicati lucrurile prea mult si sa le intoarceti pe toate fetele, pentru ca nu are rost, rezultatul va fi acelasi. Chiar daca sexul cu persoana respectiva a fost extrem de satisfacator si foarte pasional de fiecare data, ceea ce trebuie sa retineti este ca atunci cand Berbecii renunta la o relatie ei nu se mai intorc, deci fiti sigure de ceea ce vreti inainte sa faceti pasul decisiv. Nu incercati sa ramaneti prieteni, pentru ca nu va merge, nu la inceput cel putin. O despartire rapida, definitiva e mai buna in acest caz.

Foto prima pagina: vita khorhevska, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc