Setari Cookie-uri

Horoscopul indragostitilor: Cum sa il seduci de la prima intalnire

Cum puteti cuceri fiecare semn zodiacal!

Balanta – Simplitatea este esentiala

Balantele sunt firi simple, apropiate de natura, drept pentru care le place sa iasa la camping, drumetii montane si plimbari pe plaja. In materie de imbracaminte prefera materialele naturale, lejere si hainele cumparate de la magazine cu toate actele in regula. Pacea, buna intelegere si echilibrul in toate fac o Balanta fericita. Acesti nativi sunt mai fericiti intr-o relatie amoroasa de durata, dar au nevoie sa cunoasca mai bine omul inainte de a incepe sa fie seriosi.

Scorpion – Lasati fiara din voi sa iasa la suprafata si vor aprecia asta

Scorpionii prefera sinceritatea asa ca nu incercati sa pareti altcineva sau mai mult decat sunteti, nu va dati mari cu nimic ci doar prezentati-va naturali, asa cum sunteti voi in realitate alaturi de cineva cu care va simtiti bine. Ei prefera persoanele fara imbunatatiri estetice, care au incredere in fortele proprii si nu incearca sa ascunda nimic. Le plac insa activitatile spontane si cadourile neasteptate sunt intotdeauna binevenite.

Citește și:

Sagetator – Fiti pur si simplu amuzante si veti ajunge la inima cui trebuie

Fiti optimiste si cu atitudine pozitiva in conversatiile cu Sagetatori. Nu le spuneti ce pot sau nu sa faca si nu ii opriti niciodata din activitatile lor, ba din contra aratati-va sustinerea. Dati-le posibilitatea sa faca lucruri noi alaturi de voi chiar daca este vorba doar despre o plimbare pe un drum inca neexplorat si le veti provoca astfel cel putin un zambet.

Capricorn – Lasati loc de putin mister, pentru a le pastra interesul

Capricornilor le place ca totul sa fie la locul lor si in ordinea cuvenita deci daca le veti arata ca sunteti o persoana care tine la curatenie si nu se grabeste sa faca totul doar de dragul de a fi facut ii veti cuceri. Ei sunt firi practice deci permiteti-le sa isi plateasca partea lor de nota cand iesiti impreuna in oras pentru a-i mai avea si a doua oara la aceeasi masa. Daca se intampla cumva sa fiti nevoiti sa dormiti impreuna ar fi frumos sa fiti pregatite cu haine si papuci de casa buna calitrate, curate si moi, pentru a le oferi acestora tot confortul de care au nevoie si a le arata ca sunteti persoane care se ingrijesc de treburile casei.

Citește și:

Varsator – Iesiti din tipare cand incercati sa-l seduceti

Iesiti cu Varsatorii la restaurant, luati masa impreuna in oras, duceti-va la un muzeu sau la cumparaturi de cadouri neobisnuite pentru prieteni ori familie, duceti-i la o petrecere amuzanta unsa sa poata socializa in voie si distrati-va impreuna pentru a le cuceri inima. Aratati-le locuri si lucruri noi, neobisnuite pentru ei si cu siguranta vor dori sa va mai intalneasca.

Pesti – Vor aprecia intotdeauna romantismul

Spectacole de magie sau stand-up comedy precum si numaratul oilor imaginare pe cerul instelat sunt activitati cu care ii veti cuceri pe acesti nativi. Pestii adora sa se simta in siguranta atunci cand se tin de mana cu persoana iubita si merg pe strada manifestandu-si afectiunea in public. In schimb daca intr-un grup de persoane vor observa ca aveti ochi si pentru altcineva vor deveni rapid foarte gelosi si prefera sa se distanteze de voi.

Foto prima pagina:Ann Haritonenko, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc