Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna august 2016

Descopera ce suprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in luna august!

Horoscop dragoste august 2016 Balanta

Balantele vor vrea sa faca totul ca ele si sa petreaca mai mult timp alaturi de partener. Poate ca vor dori chiar sa faca o excursie impreuna cu o destinatie exotica, care sa permita ambilor sa se retraga pentru o vreme din viata haotica a oraselor aglomerate, intrucat vara este deja pe sfarsite si inca mai este vremea concediilor. Excursia ar trebui sa cuprinda neaprat un vizita la spa sau orice alt ritual de refacere spirituala sau chiar o drumetie cu cortul care sa le permita celor doi sa refaca conexiunea cu Mama Natura si cu cel care le sta aproape. O alta posibilitate ar fi ca acestia sa incepa un curs de relatii fericite sau sa mearga la un psihoterapeut care sa le ajute relatia sa iasa din impas daca aceasta scartaie. Rezultatele acestor experiente se vor vedea cu siguranta.

Horoscop dragoste Scorpion august 2016

In acest August viata amoroasa isi va gasi echilibrul odata ce aspiratiile nu vor mai depasi realitatea sociala. Dupa data de 5 pana pe 29, Scorpionii vor fi mai ocupati decat de obicei sa se intalneasca cu prietenii pentru a merge la diverse evenimente sociale. In cuplu le va placea sa mearga la petreceri, sa participe la strangeri de fonduri in scopuri caritabile si vor dori sa aiba cel putin o cina cu prieteni comuni. Asta va aduce ambii parteneri si mai aproape unul de celalalt intrucat le place sa petreaca timp impreuna in diverse grupuri. De asemenea se va ivi posibilitatea ca cei doi sa se ajute reciproc in indeplinirea unor visuri de mult puse in asteptare si nimic nu trebuie sa ii opreasca din demersurile lor.

Citește și:

Horoscop dragoste Sagetator august 2016

Sagetatorii vor da dovada de mult sex-apeal in August si intreg Universul va complota pentru a-i ajuta in cuceririle lor. Pe 2 Marte, planeta focului pasiunii, va intra in acest semn si va ramane pana pe 27 Septembrie, cand va fi in plina ascensiune. Este poibil sa fie destul de familiari cu efectele lui Marte intrucat a stationat cu incredere si intre 17 aprilie – 29 iunie, doar ca atunci era retrograd, ceea ce la momentul respectiv le-a taiat tot cheful de viata. Din fericire insa de aceasta data nu va fi cazul, ba din contra, acum va oferi multa energie sexuala, care se va simti din plin emanata prin toti porii.

Horoscop dragoste august 2016 Capricorn

Daca sunt deja intr-o relatie stabila vor avea parte numai de vesti bune in domeniul financiar pentru ca partenerul va primi o marire de salariu. Dupa data de 2 August este posibil sa anunte chiar o avansare la locul de munca, ceea ce poate doar sa ii bucure pe mandrii Capricorni, care vor sarbatori alauri de partener printr-o cina romantica la lumina lumanarilor intr-un restaurant de lux pe langa care treceau zilnic si niciodata nu si-au permis sa intre. Daca acest lucru nu se va intampla acesit nativi isi vor uni economiiile cu partenerii lor si vor face o investitie de viitor, din care vor avea amandoi de castigat. Pe langa asta, legatura intima dintre cei doi va fi dezvoltata cu ajutorul exercitiilor de reconectare. Aici este vorba atat despre intimitatea fizica, foarte usor de obtinut cat si despre cea psihica, sufleteasca, ceva mai greu de realizat.

Citește și:

Horoscop dragoste august 2016 Varsator

Dragostea pluteste in aer si luna August este perfecta pentru ca pertenerul sa demonstraze asta printr-o floare frumoasa sau o cutie de bomboane si de ce nu chiar un set de bijuterii. Varsatorii trebuie sa se astepte la un inceput nou si fericit pentru relatia lor dupa data de 2 daca sunt deja cu cineva si e posibil sa isi doreasca amandoi la un moment dat sa oficializeze relatia in care sunt, poate chiar sa se logodeasca sau casatoreasca. Luna Noua din Varsator in data de 18 August va provoca reactii emotionale duse la extrem si ii va face pe cei care sunt indragostiti, fie ca au sau nu deja o relatie, sa isi exprime liber sentimentele.

Horoscop dragoste Pesti august 2016

Pe 5 August Venus va intra in casa relatiilor pentru Pesti si va ramane acolo pana pe 29, ceea ce va aduce multa bunastare, armonie, dragoste curata pentru cei care sunt deja intr-o relatie de ceva timp si pentru cei singuri cu siguranta va aduce pacea interioara de care au atata nevoie. Deci numai vesti bune pentru acesti nativi in materie de dragoste. Daca sunt doar in faza de tatonare cu cineva este posibil ca cei doi sa realizeze ca vor mai mult decat atat unul de la celalalt. Dar oricum ar decurge lucrurile vor face progrse pe toate planurile si isi vor defini mai bine partenerul ideal, care este mai aproape decat ar crede.

Citește și:

Foto prima pagina: Prazis, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc