Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Capricorn

Afla cum se potrivesc Capricornii cu celelalte zodii.

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Capricorn

Compatibilitate Capricorn – Capricorn

Nimic nu poate sta in calea unui cuplu format din doi Capricorni si nu va exista cale de mijloc. Intre doi Capricorni, e ori la bal,ori la spital. Fie se vor iubi de la prima vedere fie se vor uri atunci cand isi vor gasi defectele in cealalta persoana. In orice caz, un astfel de cuplu nu va trai din jumatati de masura. Vor avea o relatie bazata pe egalitate, pe respect si pe incredere insa uneori poate lipsi pasiunea.

Compatibilitate Capricorn – Scorpion

Daca nativii in Capricorn sunt compatibili emotional 100% cu Fecioarele, din punct de vedere intelectual sunt compatibili 100% cu Scorpionii. Relatia dintre acesti doi nativi va fi o lectie continua, o provocare si chiar o competitie. Cu siguranta nu va fi lipsita de pasiune insa daca nu reusesc sa isi infraneze ambitia pe care o au ambele semne, cu siguranta ca certurile vor fi dese.

Citește și:

Compatibilitate Capricorn – Berbec

Compatibilitatea dintre aceste doua zodii este mai degraba de natura erotica si intelectuala decat sufleteasca. Foarte rar sunt reusite casniciile intre un semn de pamant si unul de foc iar un cuplu Capricorn-Berbec pe deplin fericit este o adevarata minune. Cu siguranta va fi o legatura pasionala care poate schima universul erotico-afectiv al celor doi nativi insa ramane de vazut daca cei doi pot ramane impreuna pana la sfarstiul zilelor.

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Capricorn

Capricorn – Leu

Capricornii si Leii pot fi prieteni de nadejde, colegi minunati, amanti pasionali insa o relatie in adevaratul sens al cuvantului este aproape imposibila. Leii si Capricornii sunt orgoliosi insa acolo unde cei de pe urma sunt muncitori si ambitiosi, Leii asteapta adulatie si recompense mari pentru eforturi minime. In plus, Capricornii vor fi dezamagiti rapid de tendinta vadita a Leilor catre lene si autosuficienta, atat de dezamagiti incat nu se vor putea opri din reprosat si cicalit pentru a asculta versiunea celuilalt.

Citește și:

Foto Nejron Photo/ Shutterstock, Valua Vitaly/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc