Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de femei care frang inimi

Afla care sunt cele mai sexy si pasionale femei ale zodiacului!

4. Femeia Balanta

Unii oameni se vor mira un pic cat de sus sunt Balantele in acest top, dar ceea ce nu stiu de fapt este cat de pasionale sunt acestea. Chiar si asa, ele sunt destul de rezervate si totul trebuie sa fie perfect inainte de sex, pentru ca altfel atmosfera le strica buna dispozitie. Balantelor nu le place duritatea, cruzimea si pentru ele dragostea si pasiunea trebuie sa fie niste experiente frumoase, de neuitat, tocmai pentru ca in momentul in care totul se termina ele sa ramana numai cu amintirile frumoase in timp ce partenerii lor sa tanjeasca mult si bine dupa vremurile bune. Daca cineva isi doreste o poveste ca in filme, cu mangaieri si atingeri senzuale atunci alaturi de aceste reprezentante ale sexului slab isi vor putea vedea visele devenite realitate. Trebuie doar sa fie atenti sa nu faca sau zica ceva negativ la adresa lor, a familiei acestora sau a prietenilor apropiati pentru ca altfel se vor trezi a fi cei parasiti.

Citește și:

5. Femeia Berbec

Femeile Berbec se vor indragosti foarte rar de cineva care este din start indiferent, au aceasta capacitate de a se tine la distanta de probleme sentimentale in timp ce frang inimi peste tot. Tinutele lor colorate atrag atentia oriunde s-ar duce si ies cu usurinta in evidenta la evenimentele sociale, ceea ce le face usor de tinut minte pentru o viata intreaga. Au o dorinta arzatoare sa castige inima celui pe care pun ochii si o fac atat prin eleganta cat si prin inteligenta de care dau dovada, pentru ca vor sa iubeasca si sa fie iubite. Femeile Berbec se fac observate, dar nu trebuie sa fie nimeni inselat de aparente, pentru ca isi doresc doar sa isi traiasca viata maxim, fiecare clipa pe rand, cu originalitate si sa-si puna amprenta asupra lumii. Cei care au o relatie cu acestea si-o vor dori sa o aiba pentru totdeauna si vor fi extrem de dezamagiti cand aceasta se va incheia.

Citește și:

Foto prima pagina: Gromovataya, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc