Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 cele mai intuitive femei ale zodiacului

Afla daca te numeri printre cele 5 cele mai intuitive femei ale zodiacului!

Balanta

Nativele din Balanta au o personalitate foarte placuta. Cu toate acestea, in ciua semnul, sunt firi duale si este foarte posibil ca la un moment dat sa isi dea arama pe fata. Sunt greu de pacalit, deoarece au o intuitie foarte buna si sunt mereu preocupate sa mentina o atmosfera placuta in viata lor. Incantatoare, gratioase si atragatoare, acestea sunt constiente de toate atuurile lor si se folosesc de ele cu orice ocazie, in principiu pentru a nu li se vedea punctele mai putin bune. Sunt inteligente si politicoase, stiu cum sa se poarte in societate si cum sa iasa nesifonate din multe incurcaturi. Iubesc sa fie inconjurate de lucruri scumpe si confortabile in timp ce flirteaza cu cine apuca, fara insa a intrece masura. Ceea ce cauta mereu intr-o relatie de lunga durata este stabilitatea, increderea reciproca si dezvoltarea emotionala iar intuitia le ajuta sa-si aleaga cel mai potrivit partener in acest sens, cu care sa imparta in mod egal responsabilitatile casei si pe care sa-l respecte orice s-ar intampla.

Citește și:

Berbec

Cand o femeie Berbec pare a fi prea agresiva si galagioasa trebuie sa inteleaga toata lumea ca acesta este doar felul lor de a fi, ca nimic grav nu s-a intamplat si nu sunt suparate de nici un fel, doar se exprima intr-un mod mai diferit decat celelalte femei. Acest lucru nu este neaparat unul negativ, deoarece astfel aceste native sunt mai usor de "citit". Cateodata le este greu sa isi recunoasca propriile emotii si se pot pierde cu firea usor din acest motiv, dar intuitia le ajuta mereu sa stie in fata cui se pot exprima liber si in fata cui ar fi mai bine pentru ele sa se abtina. Daca insa au suficient spatiu sa se exprime se calmeaza repede si redevin persoanele placute pe care le stie toata lumea. Este foarte important ca cineva din afara sa nu considere prietenia cu aceasta zodie una garantata si sa lucreze constant la ea, pentru ca femeile sunt calde, pasionale cu un apetit sexual bogat si pareri bine intemeiate si evident ca isi doresc acelasi gen de partener sau prieteni.

Citește și:

Foto prima pagina: Sergey Nivens, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc