Setari Cookie-uri

Floarea sufletului tau: Care este zodia ta florala?

Zodiacul floral ofera o alta perspectiva asupra personalitatilor zodiilor.

Trandafir (23 septembrie – 22 octombrie)

Voi va pricepeti cel mai bine sa dezvaluiti adevarat fata a oamenilor. Aveti o abilitate unica de a vedea intelesurile ascunse din orice si a da in vileag nedreptatile. Aveti o afinitate pentru frumusetile clasice si va place sa va inconjurati numai de lucruri frumoase si scumpe. Sunteti atrase de filosofie, poezie si arta in general. In plus, deoarece vedeti frumusetea si adevarul in orice lucru nu tolerati nedreptatea sau cruzimea. Va simtiti cel mai bine si sunteti cea mai vesela persoana din lume cand sunteti inconjurata de prieteni si familie, plimbandu-va impreuna in aer liber si bucurandu-va de natura.

Crizantema (23 octombrie – 21 noiembrie)

Suntei unse cu multe alifii si chiar cand cineva crede ca v-a cunoscut pe indelete va schimbati atitudinea si surprindeti pe toata lumea. Va place ca lucrurile sa fie foarte clare pentru toata lumea si ca toti sa fie cinstiti (cu voi cel putin). De fapt, cand situatia se complica toti apeleaza la ajutorul vostru pentru a clarifica treburile. Cand va apucati de un lucru stiti pe ce trebuie sa va concentrati si sunteti foarte implicate in ceea ce faceti, de multe ori, din cauza seriozitatii de care dati dovada, lumea crede ca sunteti suparate, dar acest lucru este cat se poate de fals. Aveti o intuitie foarte buna si ii ajutati pe cei din jur sa identifice asupra a ce trebuie sa mai lucreze pentru a se dezvolta personal. Sunteti iubitoare is nu duceti lipsa de pretendenti.

Citește și:

Narcisa (22 noiembrie – 21 decembrie)

Narcisele ii pot influenta in bine pe cei din jurul lor, pentru ca le place sa impartaseasca ideile lor filosofice cu altii. Sunt persoane directe, care spun lucrurilor pe nume fara a se teme si nu pierd niciodata timpul ascunzand ceva, deoarece lumea are incredere ca vor fi sincere in orice circumstanta. Sunt inzestrate din nastere cu intelepciune si noroc, deci nu se chinuie prea mult in viata. Firea lor este una puternica, dar are si o latura sensibila, pe care nu o impartasesc cu prea multa lume. Aceasta se datoreaza imaginatiei bogate si caracterului visator pe care il au.

Garoafa (22 decembrie – 21 ianuarie)

Cei nascuti in Garoafa vor cu orice pret sa mentina ordine perfecta in viata lor, ca toate etapele prin care trec sa fie foarte bine planificate si totul sa mearga bine. Au o vointa de fier si reusesc sa isi impuna punctul de vedere in orice circumstanta iar in asta ii ajuta si abilitatile de leader in urma carora castiga admiratia celor din jur. Pot fi foarte determinate daca vor sa obtina ceva si au intotdeauna un scop in minte, niciodata nu fac ceva la intamplare, datorita personalitatii lor foarte puternice. Sunt muncitori si le place sa iasa toate lucrurile aa cum vor ei. Le place sa se simta in siguranta mereu, drept pentru care isi aleg cu grija prietenii, partenerii de afaceri si de viata.

Citește și:

Orhidee (22 ianuarie – 19 februarie)

Nativii Orhidee sunt cei mai curiosi si inventivi din tot zodiacul. Se pot contrazice singuri, dar stiu exact unde vor sa ajunga de fapt, niciodata nu scapa esentialul din vedere. Sunt personalitati visatoare si oamenii sunt atrasi de unicitatea lor, chiar de felul excentric cum se comporta uneori, fara a iesi insa din limitele decentei. Au un mod mai special de a privi lumea, pun mereu binele in fata si se implica in proiecte sociale in mod natural si cu usurinta datorita firii foarte sufletiste pe care o au si le place sa dezvaluie mistere. Sunt de asemenea foarte buni in a organiza retele de afaceri care sa faca milioane intr-o clipita si stiu sa delege sarcini in mod eficient.

Nufar (20 februarie – 20 martie)

Nuferii sunt foarte perspicace si au abilitati psihice dezvoltate inca de mici. Apa este un element prezent la toate semnele zodiacului floral, dar mai ales la acesta, ceea ce ii mareste intuitia. Cateodata sunt in stare sa adune idei de la toata lumea si sa creeze ceva unic, asta daca nu sunt atrasi in dezastrul sentimental al altora sau daca emotiile lor nu o iau razna. Totusi se pot repune repede pe picioare, pentru a nu rani pe nimeni si a nu se abate de la drumul lor in timp ce isi folosesc abilitatile creative. Tocmai datorita acestor abilitati pot deveni usor artisti renumiti, dansatori si muzicieni sau chiar comunicatori de exceptie, speakeri motivationali care sa tina seminarii in alte limbi in toate colturile lumii.

Foto prima pagina: Seqoya, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc