Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei care domina in relatie

Afla daca te numeri printre femeile dominante ale zodiacului!

Femeia Leu

Nu este un secret pentru nimeni ca Leii in general sunt persoane foarte orgolioase dar femeile nascute in aceasta zodie tin mai mult la orgoliul lor decat barbatii Leu. Acest lucru inseamna ca sunt persoane foarte sigure pe ele si accepta foarte greu ca nu au dreptate. In relatie cu femeile nascute in aceasta zodie este nevoie de foarte multa diplomatie. Cea mai sigura modalitate de fi sigur ca femeile Leu sunt fericite, pe langa un comportament ireprosabil, este coplesirea acestora cu complimente. La schimb, ele pot oferi dragoste sincera, un caracter pasional si o minte pe care si-o imbunatatesc permanent. Este evident atunci cand ceva le provoaca neplacere sau sunt nefericite pentru ca vor avea grija sa elimine rapid sursa de stres, fara remuscari, indiferent ca e vorba de un loc de munca sau de o persoana.

Femeia Fecioara

Femeile Fecioara sunt meticuloase, organizate, grijulii cu cei din jur. In acelasi timp, nu le este teama sa isi asume rolul de stalp al familiei. Ele gestioneaza finantele, fac planuri de vacanta si pun mana acolo unde este mai greu. Mai mult de atat, in spatele exteriorului ferm si hotarat ascund suflete foarte pasionale. Tin foarte mult la intimitatea lor si se lasa cucerite foarte greu, motiv pentru care barbatii care vor sa ajunga la inimile femeilor Fecioara trebuie sa demonstreze ca pot tine pasul cu ele. Nu sunt impresionate nici de bijuterii, nici de flori pompoase. Ele cauta bunatatea, caracterul puternic si curajul pentru a se putea indragosti.

Citește și:

Femeia Scorpion

Putine sunt femeile din zodiac atat de constiente de sexualitatea lor ca femeile Scorpion motiv pentru care sunt pasionale si le place sa exploreze. In jurul lor pluteste o aura de mister care atrage multi admiratori insa pentru ca au standard foarte inalte, nu sunt usor de cucerit. Dinamica in relatie este foarte interesanta alaturi de femeile Scorpion si cu siguranta nu exista timp de plictiseala. Le place sa aiba ultimul cuvant intr-o disputa insa acest lucru nu inseamna ca nu sunt dispuse sa lase de la ele daca sunt atasate emotional de parteneri si daca, in dezbaterea cu ele, acestia folosesc argumente logice. Nu cedeaza la santaj emotional, nu sunt impresionate de lacrimi si nici nu sunt usor de mintit asa ca cea mai sigura cale pentru a rezolva un conflict cu femeile nascute in aceasta zodie este sinceritatea.

Citește și:

Femeia Capricorn

Femeile Capricorn sunt oameni enigmatici si greu de citit pentru ca au doua fete. Acest lucru nu inseamna ca sunt ipocrite ci doar ca pe de-o parte, sunt rationale, distante si nu se lasa conduse de emotii. Pe de cealalta parte, au suflete surprinzator de calde insa pana acolo e drum lung si anevoios. Femeile Capricorn sunt ambitioase si independente asa ca scoala si cariera sunt importante pentru ele. Nu vor accepta niciodata o relatie cu un barbat care este intimidat de calitatile lor si nici parteneri posesivi. Au nevoie de libertate si pentru a fi fericite, persoanele de langa ele trebuie sa le demonstreze ca au incredere in Capricorni. De altfel, aceste femei sunt oameni de cuvant si de regula sunt foarte fidele. Pot suferi mult dupa relatiile esuate insa cu siguranta nu vor arata acest lucru si vor gasi intotdeauna puterea sa o ia de la capat.

Citește și:

Foto prima pagina Kiselev Andrey Valerevich/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc