Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii karmice

Trecand prin fiecare semn astrologic ne putem da seama care sunt ramasitele vietilor trecute aduse in prezent pentru a putea fi clarificate.

Fecioara

Combinatia Fecioara-Pesti este una de foarte lunga durata. Aceste relatii s-au format in mare parte in medii naturale, inconjurate de aer curat si in care natura avea un rol primordial, cum ar fi in comunitatile vechilor druizi. Planetele si-au facut un pic de cap in momentul in care cele doua zodii au luat contact si au influentat in mod negativ vietile acestora, drept pentru care nativii celor doua vieti trebuie sa fie foarte sinceri unul cu celalalt si sa se elibereze de gandurile rele, de multe ori acest lucru petrecandu-se mai usor daca urmeaza un regim de viata sanatos, cu anumite cure de detoxifiere facute periodic si practicarea unui sport. Acestia reactioneaza bine la remedii homeopate, hidromasaje si ritualuri spirituale si le poate fi de folos pentru eliberarea mintii sa tina un jurnal, obicei ce vine inca din vietile anterioare.

Citește și:

Balanta

Balantele reprezentau tot ce era mai frumos in culturile stravechi, drept pentru care sa invete cum sa nu fie superficiale reprezinta o mare provocare pentru ele. Unele dintre ele au creat mari opere de arta, constructii impresionante si chiar orase intregi apreciate de cate vreun fan care s-a legat energetic de ele si le urmareste pana in ziua de azi. Trebuie sa invete cum sa se situeze pe pozitii de egalitate cu partenerul de viata si nu numai si sa accepte faptul ca la nivel subconstient se tem sa nu ramana singure vreodata. Cateodata isi umplu viata de relatii fara sens, doar de dragul de a avea pe cineva alaturi, chiar daca acel cineva nu e mereu persoana cea mai buna. Este important sa invete cum sa traiasca in relatiile potrivite si sa termine odata cu toate datoriile karmice acumulate.

Scorpion

Acesta este un semn care are multe pietre de moara din vieti anterioare. Budistii, evreii, druizii, samanii sunt cu totii bine reprezentati. Pentru a ajunge cineva sa ii cunoasca cu adevarat acestia trebuie sa aiba interese comune si sa practice discipline precum yoga, arte martiale, dans, cursuri care cer o mare concentrare. Scorpionii au in general multe vieti anterioare in care moartea trupului sau a sufletului a fost brutala si trebuie acum sa descopere cine si de ce le-a periclitat viata. Asta ii poate face sa nu se teama de cutite, sabii, castrare sau alte frome de mutilare. Multi dintre ei sfideaza moartea si au o ambitie deosebita in a-si cunoaste iubirile karmice.

Citește și:

Sagetator

Aceste persoane se trag din vechi nomazi si au personalitati schimbatoare tinute in frau doar de guru puternici si cu har divin. Au fost candva magi, ghicitori sau profesori iar acum incearca sa invete ceva de la viata in mod structural. Viseaza sa calatoreasca alaturi de cineva cu care sa isi construiasca o reputatie fara pata. Acesti nativi invata de la iubirile lor karmice cum sa comunice cu tact in cadrul unei structuri bine organizate si sa fie la obiect cu un limbaj adecvat. Chiar daca de multe ori profesorii lor sunt cei mai antipatici oameni de pe Pamant, cu care sunt pur si simplu incompatibili isi dau seama de la prima intalnire ca au ceva divergente mai vechi, care trebuie rezolvate. Tanjesc totusi dupa o relatie lipsita de egoism in care sa se faca auziti.

Capricorn

Capricornul se iubeste karmic cu Berbecul, desi sunt doua zodii incompatibile se urmaresc constant si sunt in plina intrecere, insa cand vine vorba de a recunoaste meritele celuilalt sunt foarte fair-play. Printre reprezentantii acestei zodii impovarati cu datorii karmice s-au aflat de-a lungul timpului batranul vrajitor Merlin, neamurile nordice, vechii zei iar multi dintre cei de acum cred in dualitatea rai-iad, bine-rau. Un adevarat Capricorn si-a pus deja la punct toate treburile si isi traieste acum ultima viata pe Pamant. Este important de tinut cont ca acesta are o experienta bogata care il recomanda pentru un loc binemeritat de odihna vesnica si relaxare. De obicei au o viata grea cu o copilarie nu tocmai fericita, pierzandu-si curand cel putin un parinte si o perioada adulta in care trebuie sa munceasca extrem de mult. Capricornii care reusesc in tot ce isi propun vor avea totusi o lunga viata fericita, tineri sufleteste pana la adanci batraneti.

Citește și:

Varsator

In cadrul acestei zodii intalnim inventatori si vindecatori, asupra carora Uranus isi pune amprenta cu o aura luminoasa si energie iesita din comun. Misiunea lor in viata este sa impartaseasca din cunostintele lor publicului larg si astfel, printre studentii pe care ii formeaza isi creeaza legaturi indestructibile. Pot rupe aceste relatii, care nu sunt intotdeauna benefice, doar daca invata la un moment dat sa isi controleze puterile telepatice si vindecatoare in folosul omenirii. Varsatorii trebuie sa isi controleze mandria si ar fi bine sa isi tina sub control presiunea sanguina mancand alimente cat mai putin procesate in timp ce isi verifica si nivelul de oxigen din sange.

Pesti

Sub influenta lui Neptun, sufletul mare si bunatatea de care dau dovada Pestii le permit sa gaseasca iubirea adevarata, chiar daca nu intotdeauna in momentul in care acestia si-o doresc, uneori nici macar in aceeasi viata. Acesti nativi au trait senzatiile de abandon si stiu ce inseamna sa sufere cand sunt bolnavi sau retinuti. Au nevoie in aceasta viata sa se cunoasca mai bine pe sine, sa se bucure de momente de singuratate si relaxare pentru a face ordine in toata nebunia vietilor anterioare. Iubirile karmice pe care acestia le-au cunoscut nu i-au lasat sa avanseze. Deseori s-au blocat cand a trebuit sa ia decizii importante pentru ei si cei din jur si s-au impiedicat de nimicuri din cauza poverilor pe care le duc cu ei si de care nimeni nu a reusit sa-i scape, ba din contra, unii au inclinat mai mult talerul. De-a lungul trairilor au fost pe rand mari vindecatori, discipoli ai lui Budha si Iisus Christos, participanti la cruciade si razboaie dar si misionari sau adepti ai vechilor religii iar oamenii pe care nu i-au putut vindeca din diverse motive le-au devenit parteneri de suferinte si nu numai. Traiesc foarte mult in plan psihic si fizic se imbolnavesc foarte rar, pentru ca incearca pe cat posibilul sa tina la distanta gandurile negative ale celor din jur, care le-au blestemat zilele.

Citește și:

Foto prima pagina:Svetosila3852, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc