Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2016

Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in septembrie!

Horoscop dragoste Balanta septembrie 2016

Venus va mari in septembrie sarmul Balantelor si le va oferi dorinta de a-si face noi prieteni in prima jumatate a lunii. Probabil ca vor dori sa iasa in evidenta cu ceva bun pentru a fi remarcati de cei la care viseaza cu ochii deschisi. Aspiratiile acestora vor cunoaste momente de glorie dupa care vor redeveni normale, dar indiferent ce se va intampla vor reusi sa iasa din letargia care le cuprinsese si care le impiedica sa se manifeste cu adevarat. Cu tote acestea, ca toata lumea in luna septembrie, Balantele vor trebui sa se lupte cu niste demoni interiori, care este posibil sa le taie temporar elanul de a cuceri lumea si odata cu ea persoana iubita. O viata plictisitoare, monotona sau prea aglomerata si stresanta va face ca acesti nativi sa puna viata personala pe locul doi, dar din fericire, din data de 9 septembrie Jupiter va readuce la viata viata amoroasa a Balantelor.

Citește și:

Horoscop dragoste septembrie 2016 Scorpion

Scorpionii isi vor dori mai mult decat oricand sa aiba pe cine iubi si sa fie iubiti, vor dori sa isi strige in gura mare dragostea, sa isi exprime gandurile si dorintele intr-un mod creativ pentru a scapa de frustrari. Chiar si asa Saturn va gasi momente in care sa sa puna la indoiala entuziasmul si pofta de viata pe care acestia o au si sa scoata in evidenta mai degraba lipsurile decat lucrurile bune din viata acestor nativi. Chiar daca se afla sau nu intr-o relatie Scorpionii vor simti la un moment dat ca vor mai mult sau ca ca in general vor sa scape de frustrari pentru a avea legaturi emotionale mai puternice. Se vor vedea in cateva momente pusi in fata faptului implinit si nu vor mai putea sa mearga pe drumul pe care si-l stabilisera deci vor fi nevoiti sa isi ajusteze planurile din mers daca isi doresc sa fie fericiti alaturi de persoana pe care si-au ales-o.

Citește și:

Horoscop dragoste Sagetator septembrie 2016

Probabil ca nativii acestei zodii au intampinat in ultima vreme ceva probleme in crearea familiei mult visate. Chiar daca aspira la o viata mai buna sau sunt multumiti cu ceea ce au deja, Sagetatorii ar fi bine sa adauge un pic de romantism relatiilor pe care le au, sa se implice mai mult daca vor sa evolueze si sa evite conflictele. Va trebui sa accepte ca uneori e necesar sa se supuna si sa invete cum sa traiasca intr-un climat nu foarte stabil, ceea ce nu va contribui prea mult la implinirea emotionala a acestora. Insa nu vor dori sa renunte sub nici o forma la confortul lor psihic si acum mai mult ca oricand vor vrea sa rezolve toate problemele pe care le au, sa lase trecutul in urma, sa lamureasca treburile pentru a mentine macar de fatada o armonie in cuplu.

Horoscop dragoste septembrie 2016 Capricorn

Sfarsitul sezonului estival va readuce in prim plan gandurile negre si Capricornii vor avea tendinta sa se duca mereu cu gandul la trecut. Asta nu le va folosi la nimic intrucat fostii parteneri au acum in mare parte pe altcineva si oricum o relatie odata terminata inseamna ca nu ceva nu mergea bine si astfel de lucruri nu se rezolva de la sine. Se vor simti incoltiti si in mod cert nu vor fi in apele lor, dar vor fi nevoiti sa treaca peste si sa isi vada de viata ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, fara a se mai impiedica de anumite detalii insignifiante din trecut, care pana acum ii faceau sa ramana in loc cu viata sentimentala. Va fi luna perfecta pentur o reevaluare a relatiilor, deoarece acum isi vor aminti detalii ce pareau de mult uitate si care vor fi edificatoare, vor intelege ca nu a fost numai vina lor in anumite situatii si vor putea sa treaca mai departe.

Citește și:

Horoscop dragoste Varsator septembrie 2016

Planurile marete pe care le aveau Varsatorii pana de curand vor fi date uitarii. De exemplu, daca voiau sa se casatoreasca relativ curand va trebui sa amane acest lucru din cauza unor evenimente neplacute si neprevazute cum ar fi moartea cuiva drag. Ceea ce isi vor dori acestia in luna septembrie va fi sa isi imbunatateasca situatia financiara pentru a putea pe viitor sa faca tot ce vor. Venus va favoriza gasirea acelei persoane speciale cu care sa isi imparta viata cei care inca nu au gasit-o si va face ca cei care traiesc deja o poveste de dragoste sa se linisteasca si sa fie siguri ca au ales persoana potrivita cu care sa isi imparta viata. Totusi, spre a doua jumatate a lunii este posibil sa intaimpine greutati in atingerea obiectivelor intrucat toamna inclina mai mult spre visare decat spre lucruri practice. Iar in jurul zilei de 10 este posibil sa intampine dificultati de relationare, care sa ii faca sa fie nevoiti sa se retraga un pic din societate catre un colt mai linistit de natura alaturi de cealalta jumatate.

Citește și:

Horoscop dragoste septembrie 2016 Pesti

Pestii vor simti nevoia sa isi clarifice statusul adica daca erau intro relatie deschisa vor dori acum sa fie exclusivisti si daca se aflau in tatonari vor vrea sa clarifice treburile. Nu vor avea introdeauna starea necesara pentru a fi dragastosi sau pentru a-si declara sentimentele, caz in care va trebui sa suporte singuratatea celor 4 pereti de acasa. Se vor simti apasati de responsabilitati si obligatiile pe care le au fata de cei dragi, ceea ce ii va impedica sa isi realizeze cel putin un vis si ii va face sa traiasca intr-o presiune constanta. Pestii ar trebui sa incerce sa lase timpul sa treaca si sa vada lucrurile pozitive din viata lor in loc sa isi planga toata ziua de mila, nu ar trebui sa grabeasca evilutia lucrurilor, deoarece tot ce se intampla ii formeaza pe ei ca persoana, indiferent cat de drastic ar trebui sa reactioneze la un moment dat.

Citește și:

Foto prima pagina: LilKar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc