Setari Cookie-uri

Astrologie: Eclipsa solara schimba destine. Cum iti afecteaza zodia?

Pregatiti-va pentru o schimbare majora in viata voastra pe data de 1 septembrie 2016, pentru ca va avea loc o eclipsa de soare. Din pacate nu va fi vizibila din Romania, dar aceasta va produce oricum efecte in viata fiecaruia

Balanta

Pentru Balante este indicat sa se concentreze asupra sanatatii si sa nu renunte la dieta lor sau la exercitiile fizice, pentru a nu da toate eforturile peste cap. Sa ramana cu mintea la telul pe care si l-au propus va fi mult mai usor daca vor citi mai multe articole in domeniu si vor accepta sfaturi de la profesionisti, asta la va ajuta sa atinga forma fizica dorita.

Scorpion

Firea romantica si jucausa va fi accentuata de eclipsa. Daca sunt inca singuri Scorpionii vor avea nenumarate ocazii sa lege o relatie durabila, de suflet, iar daca au deja pe cineva va fi perioada perfecta pentru a intari relatia. S-ar putea sa fie benefic si asumarea unor riscuri, deoarece schimbarile sunt intotdeauna binevenite.

Sagetator

Viata personala este posibil sa aiba de suferit. Daca au de gand sa se mute sau sa renoveze cel mai bine ar fi sa astepte pana la sfarsitul anului, cand preturile oricum sunt mai mici si atunci este posibil sa provoace mai putin stres.

Citește și:

Capricorn

Capricornii trebuie sa isi faca curaj sa iasa din zona lor de confort si sa incerce mai multe lucruri noi, sa intalneasca oameni din medii sociale diferite si sa calatoreasca din ce in ce mai mult cat mai departe de casa, cu diverse mijloace de transport. Lunile care mai sunt pana la inceputul noului an vor fi despre largirea orizonturilor deci ar fi bine sa profite de ocazii si sa schimbe ceva in viata lor.

Varsator

Acesti nativi nu vor duce lipsa de bani sau bunuri materiale si este posibil sa faca o achizitie scumpa, importanta si pe termen lung, cum ar fi un apartament sau o masina.

Pesti

Este momentul ca Pestii sa se desparta de trecut, sa scape de obiceiurile negative pe care le au (precum fumatul sau alcoolul) si sa se ridice la nivelul asteptarilor celor din jur. Vor fi mai fericiti daca vor face schimbari pozitive in viata lor si nu vor mai avea remuscari, trebuie doar sa se impace cu alegerile facute pana acum si sa aiba constiinta curata, lucru care se poate face prin meditatie, spovedanie sau alte tehnici de relaxare.

Citește și:

Foto prima pagina: Juergen Faelchle, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc