Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Pesti

Afla cum se potrivesc Pestii cu celelalte zodii.

Foto interior si prima pagina Nejron Photo / Shutterstock

Sufletele pereche al zodiei Pesti

Compatibilitate Pesti – Taur

Nativii in Pesti si cei in Taur s-au nascut in doua dintre cele mai compatibile zodii. Si unii si ceilalti sunt persoane foarte romantice si, in acelasi timp, cu un simt al realitatii foarte bine dezvoltat. Firea creativa a Taurilor se imbina foarte bine cu natura visatoare a Pestilor, drept pentru care in relatia celor doi nu va exista vreun moment de plictiseala. Mai mult de atat, ambele semne sunt recunoscite pentru fidelitate si pentru faptul ca ii ajuta intotdeauna pe cei din juru lor sa evolueze.

Compatibilitate Pesti – Rac

Romanticii Pesti sunt exact ceea ce au nevoie Racii, nativi aflati intr-o permanenta cautare a stabilitatii si care isi doresc o familie din tot sufletul. Alaturi de nativii in Pesti, Racii vor invata sa aiba din nou incredere in oameni si vor renunta la gelozia caracteristica. In acelasi timp, Pestii vor fi rasfatati de Raci cu tandrete, atentie si afectiune. Pentru ca si Pestii si Racii sunt zodii cu intuitie extraordinara, de multe ori comunicarea dintre ei nu are nevoie de cuvinte pentru ca se inteleg din priviri.

Citește și:

Compatibilitate Pesti – Scorpion

Spre surprinderea tuturor, aventurosii Scorpioni vor fi imblanziti de romanticii Pesti. Fidelitatea si sinceritatea acestora de pe urma ii vor imblanzii pe Scorpionii misteriosi care nu se lasa cuceriti usor. Cumva, acest cuplu este ilustrarea perfecta a expresiei „extremele se atrag”. Pestii si Scorpionii vor fi fericiti impreuna pentru ca se completeaza si se sustin reciproc. In plus, vor invata in permanenta unii de la ceilalti astfel incat vor creste impreuna.

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Pesti

Compatibilitate Pesti – Pesti

Nu poate exista vreo urma de indoiala in ceea ce priveste fericirea intr-un cuplu format din doi Pesti. Nativii cu suflete pure sunt foarte sinceri, foarte directi si vor comunica intre ei aproape telepatic. Tocmai din acest motiv, conflictele vor fi rare in acest cuplu insa acest lucru nu inseamna ca nu se vor ivi din cand in cand. Cele mai multe dintre acestea poti fi cauzate de faptul ca ambii nativi sunt la fel de visatori insa in general, Pestii sunt oameni care au rabdare si care vor incerca sa rezolve orice conflict astfel incat niciunul dintre cei doi parteneri sa nu se simta ranit sau sa fie nevoit sa sacrifice mai mult decat celalalt.

Citește și:

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Pesti

Pesti – Sagetator

Desi poseda un lung sir de calitati, despre Pesti se poate spune cu siguranta ca sunt oameni traditionalisti. Acest lucru nu se va impaca foarte bine cu setea de aventura a Sagetatorilor, motiv pentru care cei doi nativi care formeaza un astfel de cuplu se pot simti obositi si agasati de pretentiile partenerilor. Pestii vor dori sa stea mai mult timp acasa, in compania partenerilor, sa se bucure de tandrete si intimitate, sa priveasca la nesfarsit in ochii partenerilor, sa ii rasfete si la randul lor sa fie rasfatati. In acelasi timp, Sagetatorii isi vor dori sa caute, sa exploreze si sa porneasca mereu intr-o noua aventura.


Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc