Setari Cookie-uri

Horoscopul puterii interioare: Nucleul divin al zodiei tale

Iata ce putere interioara face speciala fiecare zodie in parte!

Balanta - Blandete

In ciuda simtul lor al dreptatii si dorinta ca fiecare sa primeasca ceea ce merita Balantele se dovedesc a fi extrem de blande. Se gandesc de multe ori inainte de a face ceva necugetat si rezolva tactic orice problema s-ar ivi, intr-un mod in care toata lumea sa fie fericita. Se gandesc ce si cum sa faca pentru ca nimeni sa nu sufere si nu asteapta nimic in schimb pentru asta, le-ar placea totusi ca din cand in cand sa mai auda cate un "multumesc". Chiar daca si-ar dori sa traiasca constant intr-un basm realizeaza ca cei din jur nu se vor purta mereu atat de bine si frumos pe cat o fac ele. Isi dau seama ca ii trateaza pe cei lalti cu politete pentru ca asa trebuie si asa aleg ele, dar ca nimeni nu este obligat la reciprocitate.

Scorpion - Pasiune

Scorpionii sunt foarte pasionali atat in pat cat si in afara lui. Personalitatea lor este foarte intensa si prezenta lor nu trece niciodata neobservata. Sunt in stare sa isi controleze emotiile in societate si nu se fac niciodata de ras cu excese de genul saritului in bratele partenerului in mijlocul strazii sau pupatul obrazului vreunui director de multinationala pe care abia l-au cunoscut. Totusi prefera sa isi exteriorizeze sentimentele mai degraba decat a tine in ei. Stiu sa treaca peste orice greutate si sa invete din fiecare dezamagire, asta pentru ca prefera sa regreta ca nu a iesit bine ceva decat sa regrete apoi toata viata ca nu au incercat. Mai degraba isi folosesc pasiunea pentru a-i intelege pe cei din jur si a avea mila de cei care gresesc fata de ei decat pentru a concepe planuri de razbunare.

Citește și:

Sagetator – Sete de cunoastere

Setea de cunoastere a Sagetatorilor este dublata de independenta pe care o vor permanent, nici cand erau mici acestia nu puteau asculta mereu de parinti si nici intr-o relatie nu se simt prea bine daca sunt ingraditi in casa si nu li se lasa libertatea de a iesi singuri in oras cu prietenii lor mai vechi. Rareori se agata de cate cineva si cer ajutor doar daca au cu adevarat nevoie si se afla intr-o situatie dificila din care nu mai pot iesi singuri. Sagetatorii sunt spirite salbatice, care nu lasa pe nimeni si nimic sa le distruga viata si nu se lasa cuprinsi de ganduri negative. Au mereu o atitudine pozitiva si vad doar partea plina a paharului. Sunt suficient de intelepti pentru a-si da seama de intentiile celor cu care se intalnesc si nu cad niciodata in capcana.

Capricorn – Tarie interioara

Capricornii au o tarie interiora de invidiat si se pot abtine de la a face sau a spune multe lucruri daca vor sa ajunga intr-un punct anume. Dau astfel dovada si de ambitie, cand gasesc cele mai potrivite strategii de succes si se tin de ele. Aceste atribute ii pot duce foarte departe in viata. In plus, sustin cu ce pot pe cine are nevoie de ajutor, dar atunci cand ei spun ca nu se face ceva anume pai nici nu se abat de la cuvantul pe care l-au zis initial. Sunt foarte hotarati ca toate sa iasa bine si eventual in felul lor drept pentru care nu se lasa coplesiti de situatiile dificile in care se pot afla si stang bani pentru zile negre, deoarece sunt constienti ca oricand ei sau cineva drag se poate imbolnavi. Merg astfel pe principiul ca mai bine previi decat sa tratezi.

Citește și:

Varsator – Evolutie constanta

Varsatorii evolueaza constant fiind manati de un spirit filantrop si gandire pozitiva pentru a face bine in lume. Sunt increzatori in fortele proprii si de aceea se implica in multe proiecte care culmea, le ies toate chiar foarte bine. Varsatorii sunt foarte pretentiosi si perfectionisti drept pentru care se autocritica destul de aspru, nu asteapta sa primeasca reactii negative de la altii si doar ei stiu ce gandesc cu adevarat, tocmai de aceea au si capacitatea de a prospera. Iau insa in serios si sfaturile altora, atunci cand le primesc, pentru a se intelege in continuare bine cu mai toti cei cu care iau contact. Sunt astfel realisti, stiu exact ce si cat pot si isi stabilesc teluri pe care le pot atinge.

Pesti – Dragoste neconditionata

Dragostea neconditionata de care dau dovada Pestii atunci cand se dedica cuiva este completata si mentinuta vie de imaginatia si creativitatea cu care fac mereu lucruri interesante, noi si chiar romantice. Au o imagiatie extrem de bogata la modul cel mi bun posibil, pentru ca nu traiesc in lumea lor ci o folosesc pentru a-i surprinde si a-i bine dispune pe cei din jur, care ii retin ca fiind persoane cu momente sclipitoare din cand in cand. In cele mai bune momente ale lor Pesti adora si protejeaza natura in aceeasi masura in care se chinuie sa ii inteleaga pe cei din jur macar cat se inteleg pe ei.

Citește și:

Foto prima pagina: Fernando Cortes, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc