Horoscop mai 2009

Horoscop mai 2009
Kudika
27 Aprilie 2009

Chiar de la inceputul lunii mai, Mercur intra in miscare retrograda, influentand astfel comunicarea interpersonala, precum si aspectele vietii ce tin de invatare si intelect. Totusi, in penultima zi a lunii mai 2009, Mercur isi reia miscarea directa, ceea ce va marca pozitiv in special zodiile Taur, Gemeni si Balanta. Afla si tu ce te asteapta in aceasta luna, citind horoscopul tau personalizat pentru mai 2009!

Horoscop mai 2009 pentru Berbec
In luna mai vei avea un dinamism iesit din comun, facand fata cu brio solicitarilor zilnice de la scoala sau locul de munca. Daca ti-ai organizat eficient responsabilitatile in ultimul timp, in mod special in luna aprilie, aceasta luna iti va aduce neasteptat de multe satisfactii la nivel profesional. Se anunta o luna propice activitatilor care iti par dificile sau chiar imposibile in mod normal, intrucat vei avea mult mai multa energie decat de obicei!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri