Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii cu mentalitate de invingator

Printre nativii zodiacului se numara 5 oameni care vor reusi mereu sa depaseasca obstacolele si sa iasa la suprafata!

Fecioara

Fecioarele s-au nascut pentru a aduce dreptatea la loc de cinste si a indrepta greseli pe care altii nici macar nu le-au observat iar asta o fac intr-un mod foarte subtil, sensibil, fara a jigni pe nimeni. Stiu ce inseamna o vorba buna si cat de mult conteaza o recompensa, este ceea ce le ghideaza in viata, fac diverse lucruri in ideea ca vor primi ceva in schimb si astfel se vor imbogati, mentalitate care uneori poate fi distrugatoare, insa pentru ele, de cele mai multe ori, este una benefica. Nu se sinchisesc sa plece urechea la barfe si zvonuri, deoarece stiu ca asta nu este o mentalitatea de invingator, isi vad de treaba lor si astfel au numai de castigat. Sunt de multe ori neintelese, dar se impaca repede cu acest gand, pentru ca isi dau seama ca au o personalitate prea puternica pentru unii.

Sagetator

Sagetatorii au cele mai mari probabilitati de reusita, deoarece inca de mici dau dovada de exhuberanta si castiga toate jocurile in care intra. Ar fi absurd din partea cuiva sa le ceara sa se abtina doar pentru a-i face pe altii sa se simta bine, la urma urmei este dreptul lor sa fie cei mai buni si nici daca ar vrea nu si-ar putea ascunde istetimea, entuziasmul si in cele din urma dorinta puternica de a fi invingator. Sunt prea sinceri, naturali in tot ceea ce fac si dragalasi pentru a se ascunde sau a minti. Cei nascuti in aceasta zodie, indiferent de varsta, au un auz selectiv, adica stiu ce e mai bine pentru ei sa auda si sa bage de seama si ce nu, sunt anumite cuvinte pe care pur si simplu se fac ca nu le pot auzi, cum ar fi „imposibil”, ba mai mult, daca se intampla cumva sa li se zica ca nu pot face ceva o iau ca pe o provocare din care ies mereu fruntasi.

Foto prima pagina: Tuzemka, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc