Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Taur

Afla cum se potrivesc Taurii cu celelalte zodii

Compatibilitate Taur – Rac

Apa si pamantul sunt doua elemente care funtioneaza in simbioza. Apa hraneste pamantul in timp ce acesta de pe urma poate fi gasit inclusiv pe fundul celui mai adanc lac. Astfel poate fi descrisa relatia dintre un Taur si un Rac. Fiecare dintre cei doi nativi are nevoie de incredere in partener, de fidelitate si de tandrete pentru a putea fi fericiti iar in aceasta formula cu siguranta isi vor oferi in permanenta toate aceste lucruri atat de importante. Ambele semne zodiacale cred in iubire, in stabilitatea oferita de familie si, in general, se feresc de aventurile amoroase care nu au niciun rost. Cauta armonia si linistea pe care le vor gasi intr-o relatie formata dintr-un nativ in Taur si unul in Gemeni.

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Taur

Compatibilitate Taur – Pesti

Nativii in Taur si cei din Pesti sunt legati, inainte de orice, de doi numitori comun: intuitia puternica a acestora si, desigur, romantismul. Un astfel de cuplu este definit de echilibru si de tandrete. Un singur lucru poate sta in calea fericirii lor: nevoia constanta de atentie a Pestilor care poate deveni frustranta si pragmatismul ocazional al Taurilor. Atat timp cat vor reusi sa depaseasca acest neajuns, cu siguranta un Taur si un Peste vor fi fericiti impreuna.

Citește și:

Compatibilitate Taur – Taur

In acest cuplu, rafinamentul si eleganta vor fi doua dintre caracteristicile care vor aduce impreuna doi Tauri. In teorie, atunci cand un cuplu este format din doua persoane nascute sub acelasi semn zodiacal, nu ar trebui sa existe neintelegeri. Ce-i drept, acest lucru poate fi aplicat cu succes in cazul Taurilor pentru ca in general nu se vor lovi de probleme de comunicare sau cauzate de infidelitate. In schimb, daca nu reusesc sa isi tina emotiile in frau in momentele tensionate si daca nu sunt dispusi sa renunte la incapatanare, isi vor pune piedici singuri.

Incompatibilitatea in dragoste a zodiei Taur

Taur – Leu

Intre o zodie de foc si una de apa exista foarte rar puncte de legatura, lucru pe care Taurii si Leii il pot confirma cu usurinta. Desigur, si unii si altii sunt sociabili si au darul de a se face placuti insa nevoia Leilor de a fi permanent in centrul atentiei poate deveni la un moment dat sacaitoare pentru Tauri. In acelasi timp, nu trebuie sa uitam faptul ca acestia de pe urma au nevoie de stabilitate financiara iar faptul ca Leii sunt destul de nepasatori si iresponsabili cu banii poate ajunge o problema serioasa in acest cuplu.

Citește și:

Foto prima pagina kiuikson/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc