Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul tiganesc

Un adevarat ghid spiritual pentru cei care vor sa afle mai multe lucruri despre ei.

Stea (22 iulie-22 august)

Steaua tiganeasca are 6 colturi si este formata din doua triunghiuri echilaterale, care duc cu gandul la Rai si Pamant, succesiunea dintre ceea ce este jos si ceea ce este sus, dualitatea dintre bine si rau, succes si dezvoltare. Acesti nativi s-au nascut pentru a fi mareti si a se face usor remarcati, intrucat sunt plini de optimism. Trec prin viata aproape in mod magic, fara prea multe greutati si ii cuceresc pe ceilalti cu felul lor de a fi. Daca dau de greu stiu sa treaca peste si sa retina lectia vietii, nu se autocompatimesc si nu-si plang niciodata de mila ci trec mai departe cu fruntea sus. Fac asta deoarece vor sa fie cei mai buni in tot ce fac si sa obtina singuri respectul celor din jur, desi accepta si ajutorul stelei lor norocoase.

Clopot (23 august-22 septembrie)

Clopotul duce cu gandul la ideea de timp si punctualitate, la autodisciplinare cu ajutorul unei vointe puternice. Nativii Clopot sunt efcienti in tot ceea ce fac, pentru ca de mici sunt foarte organizati si capabili sa isi asume responsabilitati mari. In acelasi timp, sunt persoane dure, dar corecte, perfectioniste si atente la detalii. Le place sa-si traiasca viata la maxim, sa se bucure de fiecare clipa ca si cand ar fi ultima, se implica in modul si in ritmul lor in proiecte care li se par de viitor. Le place ca din cand in cand sa schimbe cate ceva la viata lor si la cei din jur, tocmai pentru a nu aparea acea monotonie si ii critica pe cei care nu sunt in stare sa iasa din plictiseala pe care singuri si-au impus-o, prin a ramane in tiparele standard in care s-au nascut. Tind sa aiba asteptari prea mari de la ceilalti, deci sa fie dazamagiti de oamenii in care si-au pus toata increderea.

Citește și:

Ban (23 septembrie-22 octombrie)

Banii au intotdeauna doua fete, una care se gandeste la partea materiala si alta care se concentreaza pe cea spirituala. Tocmai deaceea se face si trimiterea catre dreptate si echilibru, pentru a aduce pe aceeasi lungime de unda cele doua parti. Acesti nativi sunt simpatizati de toata lumea datorita sarmului pe care-l au si a multiplelor talente pe care le pun in slujba societatii. Una dintre abilitatile lor este sa-i faca pe altii sa se deschida in fata publicului larg si sa-si destainuie sentimentele. Le place sa se simta utili si daca au reusit sa ajute pe cineva se simt cel mai bine, drept pentru care au multi prieteni care chiar tin la ei. Se simt atrasi de arta in toate formele ei de manifestare, dar mai ales de ceea ce place ochiului uman si cauta sa faca intotdeauna dreptate celor saraci cu duhul sau napastuiti de soarta. Traiesc pentru a fi adorati si a iubi la randul lor si au nevoie de acea permanenta stare de indragosteala.

Citește și:

Cutit (23 octombrie-21 noiembrie)

In cultura tiganeasca cutitul este asociat cu maturitatea, puterea, viata, dar si moartea. Daca aveau paine si un cutit altceva nu le mai trebuia pentru a supravietui. Cei nascuti in acest semn zodiacal au un temperament aprig si reusesc cu usurinta sa isi impuna punctul de vedere astfel incat toata lumea sa ii urmeze. Sunt persoane mandre si capabile de lucruri marete si accepta numai succesul in viata. In jurul lor pluteste o aura de mister si respect, datorita instinctelor agere pe care le au si a gandirii analitice de care dau dovada in situatii delicate. Sunt apreciati si pentru ca reusesc sa gaseasac rapid rezolvare la orice situatie atunci cand evalueaza cu mult tact ce se intampla in jur si iau decizii intelepte, bazate pe fapte nu vorbe.

Topor (22 noiembrie-21 decembrie)

Cu ajutorul toporului bine manuit se puteau face minuni, acesta asigura mancare si deschiderea anumitor usi secrete sau lasarea unor bariere. Cine il detine dovedeste ca este liber, ca poate trece peste niste obstacole ale vietii precum un animal salbatic ce le ameninta viata si ca isi poate depasi limitele. Iubesc provocarile si libertatea mai mult decat orice pe lumea asta si n-ar renunta la independenta lor financiara si emotionala pentru nimic in lume. Deci sunt curajosi si indrazneti, iar cand situatia o cere isi sustin punctul de vedere pana in panzele albe. Pot da insa dovada si de flexibilitate in gandire atunci cand se adapteaza la o situatie nu tocmai pe placul lor.

Citește și:

Potcoava (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pana in zilele noastre potcoava este vazuta ca un semn al norocului, un talisman puternic inzestrat sa aduca norc si sa pastreze la departare fortele raului. Poate fi surprinzator pentru unii, dar aceasta mai este asociata si cu ideea de efort, munca sustinuta si activitati istovitoare. Nativii Potcoava muncesc din greu pentru a obtine tot ceea ce isi doresc si astfel isi demonstreaza ambitia mare si dorinta de a reusi in viata. Aceste atribute le favorizeaza succesul in viata de familie, care este de cele mai multe ori una fericita, iar ceea ce e extrem de important pentru ei este sentimentul acela satisfacator de stabilitate si siguranta a caminului conjugal. Le place sa-si arate dragostea, pentru ca aceasta sa para reala si in lipsa ei sunt extrem de tristi.


Foto prima pagina: photoagent, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc