Setari Cookie-uri

Horoscopul Marelui Benefic: Ce destin ti-a harazit Jupiter?

Pozitia lui Jupiter pe harta astrala a fiecaruia tradeaza cat de generosi sunt si ce toleranta au.

Jupiter in Balanta

Daca isi deschid mintea si sufletul cei care sunt sub influenta lui Jupiter in Balanta au numai de castigat. In plus, ar trebui sa se poarte cu cei din jur asa cum isi doresc ei sa fie tratati. Adica cu gratie si dorinta de a fi ajutati cand au probleme. Precum un semn de aer, acestia au spirit aventurier, sunt gata mereu sa invete cate ceva nou pentru a-si largi orizonturile. In general, sunt impartiali si nu judeca pe nimeni, pentru ca sunt in stare sa vada versiunile tuturor celor implicati intr-o cearta si sa gaseasca rapid rezolvare la orice.

Jupiter in Scorpion

Nativii cu Jupiter in Scorpion se simt cel mai bine daca se implica in proiecte de viitor, care sa le ocupe timpul si sa le aduca ceva recompense financiare. Pentru asta se pot folosi de taria lor interioara si profita de curajul pe care sunt in stare sa-l manifeste in situatii limita pentru a reusi sa-si foloseasca puterile aproape magice in a-i ajuta pe cei nevoiasi, activitate care ii va ajuta din mai multe puncte de vedere. Fiind reprezentantii unui semn de apa, ei cred in Divinitate, dar reusesc sa atraga cel mai bine fortele pozitive atunci cand isi folosesc la maxim imaginatia, intuitia si compasiunea. In plus, cand ii ajuta pe altii le creste buna dispozitie.

Citește și:

Jupiter in Sagetator

Persoanele acestea sunt bune la suflet, tolerante, ii inspira pe altii sa faca numai lucruri bune si intotdeauna actioneaza conform propriilor vorbe de duh. Au nevoe doar sa-si creasca increderea in fortele proprii pentru a putea sa-si arate entuziasmul si a invata cum sa impartaseasca binele cu ceilalti. Astfel vor putea sa se bucure de rezultatele propriei munci fara sa aiba mustrari de constiinta. Le merge foarte bine in domenii care presupun multe calatorii in care sa ia contact cu diverse culturi si de unde sa poata invata mentalitati de viata diferite pe care sa le combine si sa le predea apoi altora. De asemenea, se descurca si in tot ce inseamna sporturi de echipa sau individuale, dar si in mass-media. Pentru ca sunt sub un semn de foc si au pareri bine formate, credinte proprii foarte bine inchegate si percep lumea exact asa cum este ea de fapt. Ii deranjeaza cand cineva critica ceea ce spun sau fac, deoarece ei nu sunt genul care sa profite de pe urma altora si au muncit din greu pentru tot ce au obtinut.

Citește și:

Jupiter in Capricorn

Acestia sunt oameni care se descurca cel mai bine in viata cand sunt pusi in pozitii de conducere de unde pot da directive fara a-si pata in nici un fel reputatia, pentru ca se lasa condusi de o etica exemplara si maturitate suficienta. Au nevoie sa isi urmeze planurile initiale pas cu pas pentru a fi siguri ca nu se deruteaza in drumul lor catre succes. Sunt reprezentantii perfecti ai zodiilor de pamant intrucat se gandesc mereu la scopul practic al actiunilor pe care le fac si au nevoie sa fie convinsi ca ceea ce sunt pe cale de a face este spre binele tuturor. Vor sa aiba succes, dar nu si-ar vinde sufletul pentru asta, drept pentru care prefera sa se simta in siguranta cu investitiile pe care le fac si sa beneficieze de putinul lor mult si bine decat de resurse multe care se duc repede. Au nevoie de sustinere din partea apropiatilor si de un mentor care sa le fie alaturi la fiecare pas, pentru a fi siguri ca nu gresesc cu nimic.

Citește și:

Jupiter in Varsator

Jupiter in Varsator inseamna ca oamenilor respectivi le merge cel mai bine cand tolereaza diverse abateri de la norme, dar sunt totodata de partea dreptatii si se dovedesc inventivi cand aplica vreo pedeapsa, impartiali cand judeca si cooperativi cand trebuie sa rezolve repede o problema. Reactioneaza exemplar cand pot alege singuri ce sa faca, cand incalca niste reguli mai mici in beneficiul colectiv si cand sparg tiparele. Precum un semn de aer, le place aventura, sa simta adrenalina, sa invete pe cat posibilul orice de la oricine si oricand pentru a-si extinde orizonturile si au valori destul de flexibile intrucat sunt impartiali si deschisi la minte.

Jupiter in Pesti

Cei care se afla sub aceasta influenta sunt darnici, blanzi, devotati si sunt atenti la cei care nu prezinta in rest prea mult interes. Reprezinta un semn de apa, deci au convingeri puternice si se folosesc des de intuitia lor. Au in plus o imaginatie puternica si daca o folosesc pentru a-i ajuta pe altii se simt foarte bine. Au posibilitati multiple de a se dezvolta armonios, cu caldura sufleteasca si sa fie intelepti. In anumite perioade ale vietii sunt in stare sa se sacrifice pentru binele colectiv iar asta inseamna ca si-au tot imbogatit personalitatea pana cand au acumulat suficienta experienta de viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc