Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2016

Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in octombrie!

Pe data de 18 Octombrie, Venus, planeta dragostei si dorintei, va intra in Sagetator, unde va ramane pana pe data de 11 Noiembrie. Drept urmare, in aer va pluti romantismul exotic, lumea va tanji dupa experiente pasionale de neuitat, dar fiecare va dori sa isi largeasca orizonturile alaturi de un partener stabil. Dragostea va fi complicata intre 25-29 octombrie, pentru ca in primul rand Venus va face o alianta cu Neptun si va aduce un pic de confuzie, apoi Jupiter va contribui la o atmosfera tensionata. Cu toate acestea, fericirea poate fi gasita in continuare, chiar daca vor exista pe alocuri cateva dezamagiri. In schimb, pe data de 29, Venus si Saturn vor lucra impreuna ca problemele de dragoste sa fie abordate cu maturitate, responsabilitate si povestile sa devina mai serioase.

Horoscopul dragostei in luna octombrie 2016

horoscop dragoste octombrie 2016 Foto: Milosz_G, Shutterstock

Citește și:

Horoscop dragoste Berbec octombrie 2016

In aceasta luna Berbecii vor dori sa aiba parte de aventuri noi si excitante in viata lor, care sa le aduca implinirea atat la nivel mental cat si spiritual. Cei care sunt deja intr-o relatie serioasa se pot gandi sa incerce alaturi de partener ceva ce nu au mai facut pana acum, ca de exemplu sa sara cu parasuta sau sa mearga la escalada, orice si-au dorit vreodata sa faca impreuna. Ar putea de asemenea sa invete o limba straina, sa citeasca filosofie sau chiar sa isi exploreze latura religioasa. O alta posibilitate ar fi sa calatoreasca in destinatii exotice si sa aiba parte de o experienta de neuitat. Iar pana in 29 octombrie ar fi bine ca partenerii sa se puna pe aceeasi lungime de unda daca nu vor sa intampine dificultati in relatie.

Horoscop dragoste octombrie 2016 Taur

Dupa data de 8 octombrie, cand Venus va intra in cea de-a opta casa, cea a resurselor, banii vor fi principalul subiect de discutie intre parteneri. Cei doi s-ar putea sa isi uneasca fondurile pentru prima oara de cand sunt impreuna, pentru a-si achizitiona ceva dragut la care viseaza amandoi de ceva vreme, poate o masina sau chiar o casa. Daca se va intampla asa, la inceput probabil ca vor exista ingrijorari in privinta impartii bunurilor in cazul in care s-ar rupe relatia sau chiar daca continua in mod firesc oamenii nu vor stii initial ce si cum sa imparta pana la a ajunge la "totul la comun". Din fericire, chiar daca vor exista astfel de nelamuriri astea sunt doar semnul ca relatia e pe cale sa se transforme in altceva, intr-un angajament pe termen lung. De asemenea, arata ca cel putin unul dintre parteneri este pregatit sa-si asume responsabilitati serioase de pe urma carora sa beneficieze ambii.

Citește și:

Horoscop dragoste octombrie 2016 Gemeni

Aceasta va fi o luna decisiva pentru Gemeni din punct de vedere al dragostei. Se vor lamuri in privinta sentimentelor pe care le au si odata cu intrarea lui Venus in casa parteneriatului, pe data de 18 octombrie, vor intra intr-o faza favorabila, plina de armonie si buna intelegere. Pana in 11 noiembrie vor fi mai dragastosi cu partenerii, alaturi de care vor trai momente unice, pline de tandrete si emotie. Aceste trairi vor face ca persoanele implicate in anumite relatii sa raspandeasca in jur buna dispozitie in timp ce au o aura foarte placuta, luminoasa. Cei care au o anumita vechime in relatia respectiva este posibil ca in aceasta luna sa faca pasul cel mare si daca se vor casatori vor avea un mariaj lung si fericit, acest lucru va fi garantat de Saturn impreuna cu Venus, care vor fi in casa relatiilor de pe 29 octombrie.

Citește și:

Horoscop dragoste octombrie 2016 Rac

In prima jumatate a lunii Octombrie Racii singuri ar trebui sa profite din plic de toate ocaziile care li se ofera de a iesi in oras si a cunoaste lumea noua, pentru ca nu se stie nicioadata unde isi pot intalni jumatatea, iar Venus va da inca tarcoale casei dragostei. S-ar putea sa intalneasca pe cineva care sa ii cucereasca instantaneu si tocmai de aceea sa fie atenti in jurul dati de 5 octombrie, pentru ca Venus va colabora cu Pluto de asa natura incat toata lumea sa se simta implinita. Dupa 18 ale lunii s-ar putea sa intalneasca pe cineva de care sa se simta atrasi la locul de munca, dar trebuie sa fie foarte siguri ca vor sa continue inainte de a face vreo prostie. Daca exista orice mica posibilitate ca aceasta relatie sa afecteze in vreun fel calitatea muncii depuse atunci mai bine sa nu se implice. Cei casatoriti vor intampina anumite probleme in jurul datei de 19 octombrie, dar din fericire sexul de impacare va functiona si de aceasta data.

Citește și:

Horoscop dragoste Leu octombrie 2016

Cu siguranta aceasta este luna cea mai plina de romantism din ultima vreme. Pe 18 octombrie Venus va intra in casa dragostei, ceea ce va face ca invataturile trase de pe urma tranzitiei lui Saturn sa ramana bine intiparite in memorie. Pana pe data de 11 noiembrie nativii vor fi norocosi sa simta aceste influente benefice in continuare si se vor bucura de ele, chiar se vor simti usurati si relaxati alaturi de cei dragi. Acum vor avea in sfarsit timp sa petreaca niste momente alaturi de alesul inimii lor, sa iasa la intalniri romantice sub clar de luna si sa se bucure de zilele libere. Daca sunt singuri, Leii vor avea starea de spirit necesara pentru a-l observa in sfarsit pe cel sortit lor. Desigur, vor trage invataturi pe care sa le tina minte toata viata daca doar cauta aventuri si oameni de a caror sentimente sa isi bata joc.

Citește și:

Horosocop dragoste Fecioara octombrie 2016

In aceasta luna Fecioarele vor avea numai conversatii intense si chiar sexy. Trebuie sa aiba mare grija la cuvintele pe care le zic mai ales catre partenerii lor de viata si in special la inceputul lunii, cand vor impartasi cu o mai mare usurinta ganduri ascunse pana nu de mult, secrete bine pastrate timp indelungat si isi vor usura sufletul de povara relatiilor trecute, ceea ce pe de-o parte este posibil sa le vindece constiinta, dar pe de alta parte le poate afecta relatia pe termen lung. Din fericire, vor fi de asemenea in stare sa treaca destul de repede peste anumite tradari, asta pentru ca odata cu usurarea sufletului vor constientiza ca greselile sunt omenesti. Daca au inceput de curand sa iasa cu cineva s-ar putea ca dupa data de 18 octombrie sa fie cel mai prielnic moment pentru a-i face cunostinta cu familia astfel incat sa fie primit cu bratele deschise.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc