Setari Cookie-uri

Casatoria din stele: Cum va arata nunta ta in functie de zodie?

Se spune adesea ca dragostea pur si simplu se intampla, ca este descoperita ca prin magie, ca dam peste ea ca din intamplare si ca ziua nuntii va fi una ca oricare alta cu persoana potrivita alaturi. Dar fiecare fata viseaza la un moment dat sau altul la rochia de mireasa perfecta si receptia nuntii in sine. Asadar haideti sa vadem impreuna ce rezerva astrele fiecarei zodii in arte in aceasta privinta.

Copyright interior si prima pagina: IVASHstudio / Shutterstock

Taur

Pentru Tauri conteaza traditia si pun mare pret pe asta. Nu va exista nici traditie sau superstitie pe care sa o rateze. Dar cum nuntie sunt despre unitatea familie nou intemeiate vor exista cu siguranta is momente sepciale in care mirii se vor bucura unul de celalalt in liniste. La restaurant unele rude vor incerca sa acapareze evenimentul si sa faca din scena evenimentului propriul ring de afirmare etalandusi catusi de putin talentele. Cat despre ceremonia in sine, aceasta ar putea avea loc intr-un parc enorm sau la o mosie eleganta.

Gemeni

In acest caz nunta va trece intr-o clipita, ca prin vis, pentru ca nativilor nu le vine sa creada ca se casatoresc. Vor prefera totusi sa faca evenimentul intr-un fel de club in care sa angajeze un dj cunoscut care sa le intretina atmosfera. In orice caz, vor petrece trei zie si trei nopti alatur ide prietenii apropiati intr-un loc foarte urbanizat si cu multe shot-uri de tequila.

Citește și:

Rac

Aceste mirese fi foarte sfioase si emotionate. Tocmai pentru ca urasc sa se manifeste in public vor avea o ceremonie restransa, doar cu rudele apropiate si cativa prieteni buni, pentru a se putea bucura de fiecare moment in parte departe de ochii curiosilor. Cu toate acestea, receptia va fi una splendida si speciala pana la cel mai mic detaliu, chiar daca va fi organizata poate in curtea casei cu un decor vintage.

Leu

Nativele acestei zodii vor avea o nunta plina de culoare si spectauloasa cu adevarat. Vor pune mare pret pe distractii de toate felurile, astfel incat sa nu se plictiseasca nici un fel de invitat si vor avea multe momente artistice placute. Printre acestea este posibil sa fie cel putin un foc de artificii, un magician si ciar un acrobat, pe langa clasicele deja reprezentatii de dans. In orice caz tot ele vor fi in prim plan, pentru ca totul se va desfasura conform programului facut de ele, care vor straluci intr-o rochie superba, perfect creata pentru trupul lor.

Citește și:

Fecioara

Fecioarele vor avea nunta perfecta din basme. Dupa o ceremonie scurta si simpla in aer liber isi vor invita cativa prieteni sa petreaca la un han rustic, cu decor inspirat din natura. Vor avea de exemplu, peste tot ramurele invelite in perdele de lumini si flori in jardiniere vintage. Vor dori sa imortalizeze totul, chiar si in polaroid, pentur a pune apoi pe site-urile de socializare asa ca vor avea un pachet foto-video de exceptie.

Balanta

Aici vorbim despre romanticii zodiacului, care au avut parte de o poveste de dragoste ca in filme. Drept pentru care vor prefera sa-si faca nunta intr-o galerie de arta sau un han vechi incarcat de istorie. Vor opta pentru o formatie clasica, care eventual sa cante si coveruri internationale. Asta pentru ca li se pare mai intima atmosfera asa. Ca sa faca si mai personala nunta e posibil sa isi faca niste juraminte personalizate, pe care sa le citeasca inainte sau dupa valsul mirilor, care de altfel va iesi perfect. Nuntasii vor inregistra fiecare moment magic si il vor retine pe vecie in sufletele lor.

Citește și:

Scorpion

Scorpionii nu fac mare caz dintr-o nunta, o fac doar pentru ca "trebuie" facuta si asta sub presiunea rudelor. Nu iubesc ideea de a fi vulnerabili in prezenta mai multor oameni drept pentru care s-ar putea chiar sa faca cununia civila in secret sau sa fuga imediat intr-o destinatie exotica. Toate astea pentru a evita stresul premergator nuntii pentru ca mai apoi sa faca si o petrecere pentru cei care voiau sa le fie alaturi. Vor tine insa toast-uri pentru prosperitate si le vor da ocazia tuturor sa faca asta, deoarece deja petrecerea nu va mai fi a lor ci a invitatilor.

Sagetator

Acesti nativi se gandesc mai mult la luna de miere decat la nunta propriu zisa si aleg din timp pachete turistice catre destinatii indepartate, in care nu pot ajunge oricand. Cand decid sa faca si nunta sunt absolut siguri ca asta isi doresc, sa petreaca toata viata cu acelasi om si petrecerea in sine este doar o declaratie de dragoste in fata tuturor. Iubesc natura, deci s-ar putea sa aleaga sa-si invite prietenii undeva la padure sau intr-un local rustic, poate chiar la cort pe camp. Va fi o nunta amuzanta, in care nimeni nu se va da in spectacol cu cine stie ce figuri de dans, dar toata lumea va face poze hazlii in foto corner.

Citește și:

Capricorn

Totul va avea aici legatura cu lumea elevata, cu stilul impecabil si daca vor decide sa faca pasul decisiv va fi un angajament pe viata. Meniul va fi unul ales pe spranceana si vinul va fi de cea mai buna calitate. S-ar putea ca petrecerea sa se tina intr-un conac cun un domeniu intins in care toti invitatii sa se poata plimba in voie cand aerul devine prea incarcat in incapere de la atata dans pe muzica buna. Intrucat Capricornii sunt foarte femilisti vor dori sa isi cinsteasca macar parintii si sa ii puna intr-un loc pe cinste, dar ar fi bine sa nu ii lase pe acestia sa controleze tot.

Varsator

Varsatorii sunt firi mai boeme si li se pare ca toata aceasta tevatura cu nunta este prea mult pentru cuplul lor. Nu sunt foarte romantici si in loc sa fie in centrul atentiei prefera sa lase loc de exprimare celor din jur. Isi vor dori in marea zi sa apeleze la prieteni pe cat de mult posibil si sa le dea acestora posibilitatea sa se lanseze in muzica sau in domeniul organizarilor de evenimente. Cat despre darul pe care il vor strange la final ei vor dori sa doneze mare parte din bani unei case de copii sau unui azil de batrani.

Citește și:

Pesti

Pentru ca sunt foarte emotivi vor plange din orice, de bucurie, desigur, dar vor lacrima atat la depunerea juramintelor sfinte din biserica cat si la starea civila, la aruncarea buchetului si la scoaterea voalului de mireasa, moment care marcheaza transformarea fetei nemaritate in femeie de casa. Din aceasta cauza vor prefera sa opteze pentru un machiaj rezistent la apa, care sa le asigure look-ul perfect intreaga noapte. E posibil chiar sa opteze pentru a transforma perecerea de nunta intr-un bal mascat, tocmai ca sa nu se vada cat de emotionati sunt mirii, iar totul va iesi foarte bine.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc