Setari Cookie-uri

Horoscopul Razboinicului: Cum te influenteaza Marte in aceasta toamna?

Pana pe 9 noiembrie, Marte, simbolul prin excelenta al actiunii si energiei se afla in Capricorn, semnul organizarii si ambitiei, prin urmare in aceasta perioada suntem cu totii mai disciplinati, precauti si perseverenti, ceea ce inseamna ca ne vom atinge scopurile cu mai mare usurinta.

Copyright interior si prima pagina: Vadim Sadovski / Shutterstock

Iata cum te influenteaza in mod particular in functie de zodia ta!

Berbec

Pentru ca esti mai organizat decat de obicei, fa-ti ordine in casa, in acte, in viata! Nu mai gasi scuze, fa-ti un plan de actiune si implica-te ACUM in proiectele pe care le tot lasi de azi pe maine! E un moment prielnic pentru afirmare si, daca-ti stapanesti orgoliul si impulsivitatea, ai toate sansele sa avansezi in cariera.

Taur

Excursiile in strainatate, mai ales daca au legatura cu profesia ta, se bucura de sustinere astrala pana la final de octombrie. Daca te mobilizezi un pic, vei culege roadele muncii tale din aceasta perioada in timp record. Ai grija la posibilele stari de irascibilitate, nu le da frau liber, mai ales la serviciu!

Gemeni

E momentul sa rezolvi chestiuni administrative, sa achiti taxe, sa platesti facturi – considera-le pe acestea o prioritate si da dovada de chibzuinta in privinta cheltuielilor care suporta amanare. Marte incalzeste lucrurile in viata intima!

Citește și:

Rac

Cu Marte in semnul zodiacal opus, in perioada asta e mai bine sa fii cooperant si sa te bazezi pe ajutorul altora: prieteni, colegi, rude. Iti poti atinge scopurile pana la urma, dar nu de unul singur.
Ai grija sa nu te implici in conflicte, exista riscul sa le amplifici in loc sa le rezolvi!

Leu

Ai o energie debordanta in perioada asta, asa ca apuca-te de renovat casa, da startul unui nou proiect la serviciu, incepe o dieta sau un program de fitness bine pus la punct... Creativitatea e si ea la cote maxime. Orice ai face, astrele te ajuta sa te tii de treaba!

Fecioara

Distractia e-n floare pentru tine! Bine ar fi sa profiti la maximum, fiindca abia peste doi ani te mai intalnesti cu Marte in aceeasi pozitie favorabila... Viata amoroasa e pe val, poti intalni dragostea adevarata sau chiar sa te casatoresti, iar sexul se lasa cu scantei. Daca te gandeai sa incepi o afacere, tot acum e momentul!

Citește și:

Balanta

Marte iti da energia de care ai nevoie ca sa rezolvi toate problemele stresante, fie si foarte vechi, ce tin de locuinta. Daca vrei sa vinzi o proprietate, tot acum ai sanse de izbanda. Ai grija la relatia cu partenerul de viata si incearca sa lasi de la tine, chiar daca dreptatea e de partea ta! Pana si conflictele minore pot degenera.

Scorpion

Ai succes mai ales cand vine vorba de afaceri sau de studii. La locul de munca pot aparea schimbari favorabile. Pe plan emotional e posibil sa ai parte de sentimente contradictorii, de aceea e mai bine sa nu dai curs impulsurilor de moment. Confortul material e pe primul plan!

Sagetator

Daca nu stateai pe roze cu bugetul, situatia ta financiara are toate sansele sa se imbunatateasca. Banii vin de unde nici nu te-astepi, totul e sa raspunzi afirmativ de indata ce se iveste o oportunitate.
Totusi, pana nu te vezi cu sacii-n caruta, nu-ti risipi bugetul cu tot felul de cheltuieli inutile, pe care le-ai regreta mai tarziu!

Citește și:

Capricorn

E momentul sa accepti provocari si sa-ti asumi riscuri, pentru ca astrele te sustin din plin. Nu te feri de responsabilitati, chiar daca iti par peste mana la prima vedere - le vei face fata cu brio, fiindca ambitia si dinamisul sunt de partea ta acum mai mult ca oricand!

Varsator

Viata sociala nu e foarte bine aspectata cata vreme Marte se afla in Capricorn. Ai tendinta sa te izolezi, ceea ce nu-ti face bine. Nu-ti ascunde planurile, ba chiar e indicat sa ceri sfatul prietenilor in perioada asta si sa te increzi in bunele lor intentii. In viata intima e posibil sa descoperi sau sa ti se dezvaluie un secret!

Pesti

E un moment in care poti lucra foarte bine in echipa, acasa ori la serviciu. O reusita in aceasta perioada e foarte posibila si iti poate consolida statutul profesional. Empatia este foarte importanta si pe plan personal, si profesional – te va ajuta sa reactionezi cu tact la reprosuri si sa spulberi conflictele din fasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc