Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum alungi nefericirea in functie de zodie

Ce sa alungi si ce sa aduci in viata ta ca sa dai uitarii nefericirea!

Balanta

Curiozitatea ta poate fi un lucru bun, atata timp cat nu te face indecisa si instabila, tot impingandu-te sa sari de la o pasiune la alta. Chiar daca nu ti-e usor sa-ti concentrezi toata energia si eforturile într-o directie, cateodata e necesar sa o faci, ca sa obtii rezultate satisf c toare. Inconjoara-te cu oameni care te inspira si te motiveaza! In relatii foarte importanta este armonia, dar nu lasa prea mult de la tine doar de dragul ei!

Scorpion

Ai nevoie de libertate pe toate planurile i de timp investit zi de zi in pasiunile tale. Succesul in dragoste este pentru tine mult mai important decat pentru alte zodii, fara el nu poti fi fericita.
Sensibilitatea, posesivitatea si gelozia excesiva iti pot aduce necazuri. O mica neatentie din partea partenerului poate provoca o adevarata drama. Nu cere in permanenta dovezi de iubire, invata sa te bucuri de moment si sa ierti mai usor!

Citește și:

Sagetator

Incerci sa vezi mereu partea plina a paharului si e foarte bine ca gandesti pozitiv, totusi prea mult optimism te poate impiedica sa-ti dai seama cand lucrurile au intrat pe un fagas gresit si chiar e cazul sa faci schimbari majore. Cultiva-ti spiritul de aventura, calatoreste, muta-te in alt oras pentru o vreme - descoperirile de tot felul te ajuta sa te simti implinit. Pentru ca ai un suflet de copil, e bine sa fie mereu cineva acolo care sa te calauzeasca!

Capricorn

Pentru tine viata este o lupta continua, ai nevoie de spatiu de manifestare si de libertate. Accepta provocari noi si bucura-te de reusitele de la serviciu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la micile bucurii ale vietii de dragul succesului profesional. Nu e imposibil sa le ai pe amandoua! Ca sa inlaturi gandurile negre, inconjoara-te de oameni veseli si exploateaza-ti la maximum simtul umorului!

Citește și:

Varsator

Viata ta sociala extrem de activa ii poate intimida pe ceilalti si la un moment dat te poate obosi si pe tine, daca te implici in prea multe cauze care-ti acapareaza tot timpul. Ti se pare ca relaxarea inseamna lene sau timp pierdut, dar nu-i deloc asa. Ca sa ai parte de energie si inspiratie, trebuie sa-ti reincarci bateriile chiar si... nefacand nimic. In viata intima nu ramane niciodata alaturi de un partener suspicios, care te controleaza!

Pesti

Compasiunea si sensibilitatea, nesiguranta si autoinvinovatirea te fac vulnerabila. De multe ori, sursa nefericirii tale sunt oamenii care profita de bunatatea ta si te exploateaza. Invata sa spui nu, sa ai pretentii mai mari de la ceilalti si sa astepti acelasi comportament grijuliu pe care-l oferi. In viata intima, nu lasa romantismul sa dispara si nu te complace niciodata langa un barbat care nu te rasfata si nu te apreciaza asa cum simti nevoia!

Citește și:

Foto prima pagina: KieferPix, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc