Setari Cookie-uri

Cum iubesti in functie de ora nasterii

Momentul din zi sau din noapte in care te-ai nascut iti influenteaza nu doar modul de-a fi, ci si pe cel de a iubi. Ce trasaturi are personalitatea ta intima in functie de ora nasterii, afli imediat.

Copyright interior si prima pagina: wk1003mike / Shutterstock

00.00-2.00

Renunti greu la o relatie pentru ca te atasezi profund de partener si te simti confortabil in prezenta unui barbat doar daca il cunosti foarte bine. Odata ce relatia devine suficient de puternica, nimic nu e mai important pentru tine decat stabilitatea si siguranta cuplului. Esti pasionala si dai frau liber imaginatiei, iar iubitul tau trebuie sa te cucereasca in fiecare zi!

2.00-4.00

Esti foarte curioasa din fire, traiesti clipa iti place sa flirtezi, sa experimentezi, sa fii curtata, dar cand te indragostesti, esti o partenera fidela. Ca sa-ti pastrezi interesul pentru relatie, ai multa nevoie de atentie, rasfat si ceri des dovezi de iubire. Stai foarte bine la capitolul comunicare, ceea ce te fereste de multe acuzatii si drame inutile!

4.00-6.00

Esti o romantica incurabila si te atrag barbatii siguri pe ei, care sa te domine si sa te protejeze in acelasi timp. Trebuie sa fii mai categorica atunci cand te nemultumeste sau iti lipseste ceva, sa nu lasi de fiecare data sa treaca de la tine, altfel frustrarile se acumuleaza si e pacat. Il sustii si il motivezi pe cel de langa tine, ai grija doar sa nu-l sufoci cu nevoia exagerata de tandrete!

Citește și:

6.00-8.00

Nu suporti sa fii singura, asa ca nu stai prea mult timp fara un barbat alaturi, chiar daca stii ca relatia e una pasagera. Asta nu inseamna ca nu visezi la marea iubire. Dupa ce gasesti omul potrivit, te daruiesti si te implici trup si suflet. Esti foarte pretentioasa cu tine si cu partenerul si nu-ti pui relatia in pericol pentru nimic in lume. Dorinta de control este cam mare uneori!

8.00-10.00

In dragoste, ca si in viata, ai nevoie de libertate deplina si nu accepti un partener posesiv. Riscul de infidelitate e destul de mare in cazul tau, de indata ce te simti neapreciata de barbatul pe care-l ai alaturi. Spontaneitatea si energia pozitiva te transforma intr-o prezenta de dorit! Uneori te retragi in singuratate ca sa te aduni si sa-ti regasesti pacea interioara!

10.00-12.00

Esti misterioasa, pari inabordabila si nu esti usor de cucerit, dar daca-ti pica un barbat cu tronc, nu mai are scapare. Farmecul personal te ajuta sa sucesti mintile oricui. Mereu esti in cautare de distractie si momente intense, ceea ce nu lasa loc de blazare, dar poate fi extrem de solicitant.
Partenerul trebuie sa tina pasul cu tine si sa aiba rabdare sa-ti dezvalui laturile ascunse.

Citește și:

12.00-14.00

Nu te arunci cu capul inainte, nu te implici in relatii trecatoare, asa ca barbatul potrivit trebuie sa faca eforturi si sa fie perseverent ca sa te castige. Iti doresti sentimente profunde si pe cineva alaturi pe termen lung, vrei sa traiesti o dragoste speciala, ca-n povesti. Ai o nevoie intensa de a fi admirata si pusa intotdeauna pe primul plan.

14.00-16-00

Mereu in cautare e ceva nou, urasti rutina si nu-ti doresti cu ardoare o relatie care sa dureze vesnic. Nu te implici usor, dar cand o faci, e din toata inima. Esti atenta la dorintele partenerului si dispusa la compromisuri ca sa-l pastrezi langa tine pe cel drag, iar farmecul personal te ajuta sa stingi conflictele inainte sa inceapa.

16.00-18.00

Odata implicata intr-o relatie, greu renunti la ea. Faci tot posibilul ca lucrurile sa mearga, dar daca n-a fost sa fie si s-a terminat, nu te ingropi in lacrimi si suferinta. Te remontezi si privesti cu incredere spre noi orizonturi, care ti se deschid cat de curand. Nu-ti destainui cu usurinta sentimentele si nici increderea nu o acorzi la intamplare!

Citește și:

18.00- 20.00

Nu crezi in iubirile din basme. Esti foarte deschisa, te incita aventurile amoroase si te-ar plictisi sa ai un singur partener toata viata. Pentru ca nu te implici mult si accepti lucrurile asa cum vin, treci usor peste deceptii si nu cersesti atentia niciunui barbat. Aceasta atitudine a ta iti aduce multi curtezani si poate frange inimi.

20.00-22.00

Esti perfectionista in toate, inclusiv in iubire. Ca sa fii fericita, trebuie sa traiesti povestea perfecta de dragoste, fara sa sari peste nicio etapa, de la curtare pana la nunta cea mare. Juramintele sunt foarte importante pentru tine, iar fara fidelitate nu se poate – nu inseli niciodata si nu ierti tradarea, pe care o consideri sfarsitul definitiv al unei relatii.

22.00-00.00

Aventurile nu te pasioneaza, dar trairea fizica a iubirii inseamna mult pentru tine. Nu accepti sa fii neglijata sub accest aspect, iar daca interesul partenerului scade, te faci nevazuta. Iubitul tau trebuie sa fie intotdeaua alaturi de tine si sa-ti ofere echilibru si pasiune. Stii exact ce iti doresti in dormitor si in afara lui si faci totul ca sa obtii acele lucruri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc