Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in luna noiembrie!

Horoscop noiembrie Balanta - se imbunatateste comunicarea de cuplu

Esti foarte vulnerabil in perioada asta, asa ca nu face nicio imprudenta. Nu te poti baza prea mult pe ajutorul altora, trebuie sa te descurci de unul singur cu toate responsabilitatile. Moralul scazut iti influenteaza direct si tonusul fizic, prin urmare e musai sa-ti faci timp pentru relaxare, mici bucurii si sa te odihnesti mult. Spre finalul lunii se imbunatateste comunicarea in cuplu, ai sansa sa cuceresti, sa te impaci sau sa primesti o a doua sansa.

Horoscop Scorpion noiembrie - stai foarte bine cu energia

Tu stai foarte bine cu energia in noiembrie. Chiar daca nu-ti ies toate din prima, nu te descuraja, aduna-ti fortele si mai incearca o data, fiindca astrele te avantajeaza. Spre finalul lunii nu pleca urechea la barfe, nu intoarce o situatie pe toate partile cautand nod in papura si nu trage concluzii pripite fara sa intrebi persoana in cauza. La locul de munca e momentul sa te afirmi si sa negociezi, acum iti poti rotunji veniturile!

Citește și:

Horoscop noiembrie Sagetator - epuizarea isi spune cuvantul

Influenta nefasta a lui Neptun te face sa resimti puternic oboseala, asa ca sub nicio forma nu te suprasolicita luna asta. Epuizarea isi spune cuvantul si afecteaza, inainte de toate, imunitatea. Renunta o vreme la obiceiurile nocive: bea mai rar alcool, mananca mai putine dulciuri, redu numarul de tigari fumate. Bine-ar fi sa-ti iei o binemeritata vacanta, macar de cateva zile, ca sa-ti reincarci bateriile. Tot se apropie ziua ta...

Horoscop noiembrie Capricorn - astrele sunt de partea ta

Nu te implica in relatii cu prea usurinta, doar pentru ca ai interese comune cu o persoana pe care abia ai cunoscut-o. Lasa timpul sa decida daca merita efortul sau nu! Senzualitatea este potentata dupa jumatatea lui noiembrie. Pe cat posibil, evita conflictele, nu de alta, dar pot degenera. Nu stai bine cu nervii si s-ar putea sa faci lucruri pe care sa le regreti, inclusiv sa te accidentezi! Altfel, astrele sunt de partea ta si te ajuta pe plan profesional.

Citește și:

Horoscop noiembrie Varsator - pe plan emotional lucrurile stau foarte bine

Toata lumea e predispusa la viroze pe vreme rece, dar pe tine te sensibilizeaza si mai tare contextul astral. In schimb, pe plan emotional lucrurile stau bine sau intra, incet, pe un fagas normal, datorita planetei Venus. E posibil sa revina in viata ta o veche iubire sau o persoana draga pe care n-ai mai intalnit-o demult. Spune-i ce simti, nu te da batut si nu o vei pierde! Nu avea pretentii prea mari de la cei din jur si te poti bucura de liniste sufleteasca.

Horoscop Pesti noiembrie - viata amoroasa este mai echilibrata

Ai energie, poate chiar prea multa, de unde si tendinta de a trage de tine ca sa rezolvi o mie de lucruri in acelasi timp. Nu exagera, altfel vei crea un haos! Viata amoroasa este mult mai echilibrata si bine aspectata decat castigurile financiare si reusitele profesionale. La serviciu nu te increde in oricine care iti ofera o mana de ajutor. Nu te implica in discutii contradictorii cu sefii, mai bine lasa de la tine de data asta, chiar daca ai dreptate!

Citește și:

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc