Setari Cookie-uri

Ezoteric: Culoarea lumanarii - semnificatie, utilitate si compatibilitate cu zodiacul

Exista si cateva reguli, legate de culoarea lumanarilor si de ziua in care le aprinzi, care te pot ajuta sa le folosesti asa cum se cuvine.

Lumanarile roz

Simbolizeaza prietenia, dragostea, devotamentul, credinta. Poti aprinde o lumanare roz cand simti nevoia de alinare emotionala, cand vrei sa pui pe picioare un parteneriat sau sa obtii atentia unei persoane dragi. Aduc intelegere si iubire dezinteresata, liniste in cuplu.

Cand functioneaza cel mai bine: vineri

Zodia: Taur, Balanta

Lumanarile albastre

O culoare a spiritualitatii prin excelenta, te ajuta sa-ti constientizezi emotiile, sa te destinzi, sa razi, te relaxeaza, iti curata spiritul de dorintele negative, alunga gandurile rele. Le mai poti aprinde pentru sanatate si fidelitate, armonie in casa, inspiratie, pace intre oameni, atenuarea conflictelor de tot felul.

Cand functioneaza optim: joi

Zodia: Pesti, Varsator

Lumanarile violet sau mov

Sunt cele care aduc intelepciune, intuitie, deschidere catre paranormal, protectie divina, vindecare, pace. Tot ele alunga ghinionul si atrag norocul financiar.

Citește și:

Cand functioneaza cel mai bine: joi

Zodie: Sagetator.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc