Setari Cookie-uri

Astrologie: Semne ca nu mai esti in inima lui in functie de zodie

In functie de zodie, urmareste semnele care-l dau de gol ca nu mai locuiesti in inima lui.

Balanta

Din pacate, barbatul Balanta nu e genul care sa-ti ofere siguranta intr-o relatie sau pe care sa-l poti citi usor, e foarte posibil ca azi sa-ti declare ca te iubeste, iar maine sa-l surprinzi cu alta de mana. In orice caz, tu vei observa cand atentia lui nu mai e indreptata catre tine. Daca te pune in situatii stanjenitoare, te critica sau e ironic din senin, s-a dus iubirea.

Ce-i de facut: Urmareste-i reactiile fata de tine in diverse contexte, observa cum te priveste, cum vorbeste cu altii despre tine, cat de atent e in dormitor; spune-i ce temeri ai si daca nu se poate altfel, pune punct.

Scorpion

E greu sa tii pasul cu un barbat Scorpion, foarte posesiv si in cautare de experiente emotionale si sexuale profunde. E in natura lui sa fie suspicios si foarte pretentios. Cand exagereaza cu repro urile si te acuza ca din vina ta relatia e pe butuci, se prea poate sa fi intervenit plictiseala.

Ce-i de facut: nu-l lasa sa se indoiasca de sentimentele tale, dar nici nu trage cu dintii de relatie, vei crea drame inutile; daca simti ca vrea sa plece si ca esti in plus, lasa-l sa mearga pe drumul lui si astfel vei vedea ce isi doreste.

Citește și:

Sagetator

De obicei, cand un barbat Sagetator nu te mai vrea, nu te va menaja foarte tare. O sa afli fara multe strategii, fie direct de la el, fie de la prietenii apropiati, ca motoarele iubirii au inceput sa scartaie. Dupa cum te-a obisnuit, iti va spune adevarul verde-n fata, trebuie numai sa-l intrebi, daca nu cumva are chiar el initiativa.

Ce-i de facut: nu dramatiza lucrurile, nu-l sufoca si nu-i pune multe intrebari, altfel il pierzi sigur, dat fiind felul lui de-a fi, mereu irascibil; poti incerca sa-i recastigi interesul amintiundu-i de momentele voastre frumoase impreuna, dar fara sa cersesti inca o sansa.

Capricorn

Capricornul se va simti extrem de vinovat daca s-a stins flacara iubirii si e nevoit sa te paraseasca, mai ales dupa ani multi de convietuire. Daca dintr-o data devine mult mai grijuliu cu tine decat de obicei, nu-i neaparat motiv de bucurie, s-ar putea sa pregateasca terenul pentru a-ti da vestea ca drumurile voastre de despart.

Ce-i de facut: daca vrei sa-l manipulezi, cu el functioneaza, pentru ca n-ar suporta sa te stie in pragul disperarii sau neajutorata, dar n-ar fi o atitudine constructiva pentru niciunul dintre voi.

Citește și:

Varsator

Sinceritatea proverbiala a Varsatorilor ii face sa se destainuie in toate privintele, chiar daca adevarul te poate rani. Prin urmare, fii foarte atenta la tot ce-ti povesteste, la bucuriile si temerile lui, la entuziasmul exagerat fata de vreo colega noua de la serviciu. Cand incepe sa fie foarte rezervat si nu-si mai deschide sufletul in fata ta, e semn ca sentimentele s-au racit.

Ce-i de facut: in relatia cu un Varsator e foarte important sa cultivi erotismul, ca sa nu ajungi din amanta, simpla prietena; fii mereu surprinzatoare si inventiva, ofera-i dragoste si libertate.

Pesti

Desi pot fi alunecosi, Pestii se implica profund in relatiile de iubire, cu gandul de a dura o viata. Daca interesul dispare, la fel se intampla cu momentele romantice, cu surprizele, cu florile pe care ti le oferea pana nu demult. Cand observi si ii reprosezi, la inceput te poate minti, gasind tot felul de motivatii pentru lipsa de pasiune si interes.

Ce-i de facut: daca reactionezi cu ingaduin a, aratandu-i ca ti-e dor de voi, ca nu vrei sa-l pierzi, ai toare sansele sa-l pui pe ganduri si sa revina la sentimente mai bune.

Citește și:

Foto prima pagina: Jefunne, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc