Setari Cookie-uri

Astrologie: Cei mai fideli si infideli barbati din zodiac

Cat de predispus e partenerul tau sa calce stramb, in functie de zodia lui si cum poti tu sa-l impiedici?

Balanta

Chiar daca da dovada de mai multa pasiune decat de atasament emotional, incearca sa rezolve problemele cu partenera actuala inainte sa zboare din floare-n floare. Inselatul in cazul lui se poate rezuma la flirturi nevinovate, mai degraba decat la sex. E important sa nu-i dai motive de gelozie, altfel poate fi tentat sa se arunce in brate straine din pura dorinta de razbunare.

Scorpion

Destul de indecis in tineretea lui, Scorpionul ramane fidel la maturitate, cand gaseste partenera potrivita, atata timp cat se simte confortabil si apreciat in prezenta ei. Trebuie sa-i fii prietena, confidenta si amanta in acelasi timp daca vrei sa-l tii strans legat de tine. Nu-i place sa minta, sa se ascunda si sa umble cu siretlicuri.

Sagetator

Se pare ca este unul dintre cele mai infidele semne zodiacale. Desigur, asta se intampla mai ales daca lucrurile scartaie in relatia actuala, dar cum e imposibil sa fii mereu pe placul lui, la prima cearta mai serioasa s-ar putea sa-si gaseasca refugiul in alta ograda. Cand ai un Sagetator drept partener trebuie sa fii mereu in alerta, pentru ca aventurile il incita nespus!

Citește și:

Capricorn

E, in general, foarte fidel. Introvertit, nu e extrem de darnic in declaratii de iubire si cu greu se implica trup si suflet intr-o relatie, dar cand o face, e cat se poate de onest si de corect, ceea ce asteapta, desigur, si de la partenera de cuplu. Nu-i place joaca de-a soarecele si pisica. Daca tu ii esti devotata, iti va fi si el.

Varsator

Trebuie sa-l cuceresti in fiecare zi pe acest nativ daca vrei sa-i mentii viu interesul. Ii plac femeile, adora sa le curteze si sa se simta dorit, de aceea e aproape imposibil sa nu faca noi cuceriri, oricat de bine i-ar fi acasa. Nu-i usor, dar fii mereu surprinzatoare. Foarte important pentru iubitele de Varsatori este sa le ofere acestor barbati iluzia libertatii totale!

Pesti

Destul de alunecoasa zodie si, cel mai important, cu natura duala. Unii Pesti sunt fideli toata viata primei iubiri, dar altii, majoritari, iti scapa printre degete cand nici nu te gandesti. Nu se tin de promisiuni, sunt nehotarati si tradeaza fara sa se simta vinovati, pentru ca pur si simplu le sta in fire.

Citește și:

Foto prima pagina: Kaspars Grinvalds, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc