Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de femei senzuale

Zodii de femei care te cuceresc de la prima privire!

Provocatoare, incitanta, mereu gata de nebunii, o femeie care sa-ti trezeasca simturile doar privindu-te e visul oricarui barbat. Daca o cauti, vei avea mai mari sanse s-o gasesti printre reprezentantele zodiilor de mai jos.

5 femei senzuale in functie de zodie

femei senzuale Foto: conrado, Shutterstock

Leu

Femeia Leu n-are de-a face cu timiditatea. Extrem de increzatoare in propriile forte, ii place sa domine si nu e niciodata pasiva intr-o relatie. O aparitie de neuitat, mereu spectaculoasa, stralucitoare (nu degeaba e guvernata de Soare), cu simtul umorului, adora sa fie in centrul atentiei si face ravagii pe oriunde merge. Daca te place, nu-si ascunde sentimentele, ba chiar te poti astepta sa faca ea primul pas. In dormitor e foarte important pentru ea sa lase o impresie impecabila, iar cand se dezlantuie, devine visul oricarui barbat. Are nenumarate fantezii si le va pune in practica si pe ale tale, cu conditia sa-i aduca placere. Ai grija, n-o face geloasa, fiindca e foarte posesiva si apara cu dintii ce-i al ei!

Citește și:

Berbec

O femeie berbec n-are cum sa treaca neobservata. Independenta si foarte competitiva, se ia la intrecere cu barbatii si asta ii scoate din minti. Desi bataioasa, isi pastreaza feminitatea. Nu e usor sa-i atragi atentia si sa o cuceresti, ceea ce o face irezistibila. Pe de alta parte, daca ai intrat in inima ei si te vrea, intotdeauna obtine ce-si doreste. Transpira senzualitate prin toti porii, emana permanent o energie tinereasca si-i place la nebunie sa flirteze. Contactul fizic e foarte important pentru ea. In pat poate fi egoista, dar si foarte pasionala, nu tine cont de reguli, face intotdeauna ce simte. Adora sa primeasca si sa ofere placere. Daca-ti place adrenalina, o vei simti din plin alaturi de o femeie Berbec. Nu ezita sa-si traiasca pasiunea, iar daca e la mijloc un pic de pericol, cu atat mai bine.

Balanta

Se spune despre Balanta ca este semnul zodiacal cel mai atractiv, ca un magnet pentru sexul opus. Aparent rece si distanta, ascunde pasiuni nebanuite si ravasitoare. Iti da senzatia ca are nevoie de protectie, pentru ca tu sa te transformi in salvatorul ei si sa ai impresia ca detii controlul. Stie cum sa-si foloseasca farmecele ca sa te prinda in mreje si daca te vrea cu adevarat, e suficient sa clipeasca lung din gene ca sa te aiba. Adora sa faca sex si nu duce lipsa de el. Odata implicata intr-o relatie, te incita prin tot ce face. Poate transforma o seara in doi intr-o adevarata arta, fara sa-i scape niciun detaliu. Intimitatea sexuala trebuie sa fie pentru ea o experienta speciala, profunda, pe care sa n-o uiti usor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc