Horoscop masculin pentru zodia Scorpion
La fel ca si nativele zodiei Scorpion, si barbatii Scorpion pun mare pret pe sexualitate si “chimia” fizica dintre doua persoane! Cu alte cuvinte, daca nu se simt satisfacuti intre asternuturi, vor cauta placerea suprema in alta parte, intrucat acesta este un aspect foarte important al vietii lor. Totusi, este important sa stii ca sexul este, pentru barbatul Scorpion, o experienta mai intensa decat pentru nativii celorlalte semne zodiacale, deoarece Scorpionul cauta atat satisfactia fizica, cat si pe cea emotionala. Chiar daca acestia pot avea cu usurinta aventuri de o noapte, odata ce au gasit o partenera cu un libido cel putin la fel de crescut ca al lor, vor ramane fideli.
Ce femeie il atrage pe barbatul Scorpion?
In primul rand, femeia ce-i va suci mintile unui barbat Scorpion, intotdeauna, stie sa fie absolut sincera si sa spuna pe sleau care sunt dorintele si nevoile ei. Barbatul Scorpion nu agreeaza deloc subtilitatile si imbufnarile fara motiv, asa ca va fugi mancand pamantul daca ii pregatesti asa ceva! Pentru el, viata este o continua sursa de placere si cunoastere, iar femeia ideala trebuie sa ii fie o partenera pe masura in aceasta calatorie fizica si spirituala pasionanta.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Top 5 zodii de barbati sexperti
Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: