Setari Cookie-uri

Top 10 previziuni astrologice pentru Sagetatori in 2017

Horoscop 2017: Afla ce ii asteapta pe nativii in Sagetator!

Nativii in Sagetator se numara in 2017 printre oamenii binecuvantati de Jupiter, planeta alintata Marele Benefic. Prezenta acestuia in Casa a XI-a arata activitati sociale intense. Acest lucru inseamna ca in anul viitor, prietenii vor juca un rol important in vietile Sagetatorilor. In ultima parte a anului, Jupiter se va muta in Casa Spiritualitatii drept pentru care cei nascuti in aceasta zodie vor trece prin transformari interioare uluitoare care le vor aduce beneficii pe toate planurile. Anul va trece aproape in zbor si va fi plin de oportunitati. Usile se vor deschide larg pentru ei si vor primi toata energia de care au nevoie pentru a-si pune in aplicare planurile. Vor avea parte de parteneriate neasteptate, aproape neconventionale, care le vor aduce numeroase beneficii in sfera financiara si profesionala. Prin urmare, 2017 se anunta a fi un an plin. Iata care sunt cele 10 momente importante pentru Sagetatori in lunile care urmeaza.

Citește și:

Citeste si Horoscopul complet al anului 2017

Horoscop Sagetator 2017

horoscop sagetator 2017

In 2017, in Casa Casatoriilor este relativ liniste pentru Sagetatori insa acest lucru nu inseamna ca viata amoroasa va fi plictisitoare. Cei care pasesc in noul an fara o pereche vor avea ocazia sa exploreze si sa flirteze. Pentru ca se vor afla in permanenta in centrul atentiei, admiratorii nu le vor lipsi. Cu toate acestea, o dragoste stabila poate veni in cazul lor de unde se asteapta mai putin, respectiv din partea unei persoane pe care o cunosc de foarte multa vreme. Cel mai probabil relatia cu un prieten de suflet se poate transforma in altceva.

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc