Setari Cookie-uri

Astrologie: Cupluri de zodii care n-au viata lunga impreuna

Cele mai nepotrivite cupluri in functie de zodie!

Gemeni si Pesti

Gemenii sunt curiosi, le place sa descopere, sa experimenteze si pot fi atrasi cu usurinta de un Peste visator si misterios. Sensibilitatea Pestilor inseamna insa multa nevoie de atentie si de afectiune, in vreme ce Gemenii sunt dominati de intelect, logica si pot fi uneori rautaciosi chiar fara sa-si dea seama. Daca nu-i acorzi Pestelui timp si nu-l inconjori cu grija ta, il pierzi. Neincrederea si instabilitatea stau in calea fericirii voastre. Gemenii cu Fecioarele, dar si Pestii cu Sagetatorii au o compatibilitate la fel de redusa.

Leu si Scorpion

Vorbim aici de doua zodii puternice si razboinice, orgolioase, care cu greu pot face pace. Independentul Leu se va satura in scurt timp de nevoia de control si crizele de gelozie ale Scorpionului, pentru ca nu suporta sa fie dominat. In plus, pe cat e Leul de direct, pe atat secretos Scorpionul, care asteapta sa-i ghicesti gandurile, pentru ca apoi sa-ti reproseze ca nu ai reusit. E drept, dupa certuri inversunate urmeaza impacari fierbinti in dormitor, dar lucrurile nu se pot rezolva asa la infinit. Leul si Taurul sau Scorpionul cu Varsatorul nu se inteleg nici ei mai deloc!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc