Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii ianuarie pentru toate zodiile

Afla ce suprize au pregatit pentru tine astrele in luna ianuarie!

Horoscop ianuarie Leu: ai toate sansele sa-ti gasesti perechea

Astrele te sustin, incepi anul in forta. Nu mai face din tantar, armasar, dupa cum ti-e obiceiul si vei avea parte de mai multa veselie si de mai putine drame inutile. O provocare pentru tine luna asta: ai rabdare! Asculta-i pe ceilalti, fii deschisa la dorintele lor si un pic mai flexibila. Esti mai hotarata ca niciodata sa-ti imbunatatesti stilul de viata. E un moment prielnic sa te apuci de sport sau sa incepi o dieta. Daca esti singura, ai toate sansele sa-ti gasesti pereche!

Horoscop ianuarie Fecioara: te implici in tot felul de activitati

Daca ai avut ceva probleme de sanatate in decembrie, acum esti salvata! Cheful de petrecere e inca la cote inalte, spiritul sarbatorilor pluteste in aer, te simti ca-ntr-un concediu prelungit. Chiar ar fi bine sa-ti mai iei cateva zile libere, ca sa incepi anul odihnita si cu zambetul pe buze. Te implici in tot felul de activitati distractive, traiesti intens fiecare clipa si foarte bine faci! Daca vrei sa pui pe picioare un nou proiect, ai din plin sustinere astrala, asa ca nu mai amana!

Citește și:

Horoscop ianuarie Balanta: primesti ajutor financiar de unde nu te astepti

Esti predispusa la excese, ai vrea sa faci de toate dintr-o data! Chiar daca simti ca poti muta muntii din loc, fa-ti un plan de bataie si actioneaza pas cu pas, ca sa nu te epuizezi din prima. Starea ta de sanatate e destul de fragila acum, stresul isi spune cuvantul si ai nevoie de multa odihna. Castigurile materiale sunt foarte bine aspectate, primesti ajutor financiar de unde nici nu te-astepti! Viata profesionala si cea personala se intersecteaza intr-un mod neasteptat si benefic...

Horoscop Scorpion ianuarie: dragostea pluteste in aer

Cu sanatatea nu stai chiar bine, iti dau tarcoale mici dureri, insomnii, o stare de epuizare care parca nu mai trece. Menajeaza-te, ia un supliment de vitamine si creste portia de fructe si legume din meniul zilnic! Daca incepi acum o cura de slabire sau vreun program organizat care presupune miscare si regim alimentar, o sa vezi rezultatele imediat. Cel mai bine stai pe plan sentimental, dragostea pluteste in aer si vei trai experiente senzuale intense.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc