Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2017

Afla ce suprize au pregatit astrele pe plan amoros in luna ianuarie!

Horoscop dragoste Sagetator ianuarie 2017

Apele nu-s tocmai limpezi luna asta pe plan sentimental. Nu-i vorba de certuri cu surle si trambite, ci de o blazare a relatiei actuale. Nu mai esti sigura de ceea ce simti, nu mai stii nici macar daca simti. In cuplurile vechi pot sa apara certuri legate de bani. Pe de alta parte, unele relatii care se incheaga acum au la baza strict interese materiale si nu vor fi unele fericite. Esti singura si te gandesti sa iesi cu cineva? Nu te grabi, ia lucrurile incet.

Horoscop dragoste ianuarie 2017 Capricorn

E luna placerilor trupesti. Arati bine, emani un magnetism aparte si oportunitatile nu-ti lipsesc. O sa te simti in al noualea cer, o sa te distrezi, dar cel mai probabil relatiile incepute in ianuarie n-o sa sfarseasca la altar. Nici nu-ti doresti asta cu tot dinadinsul, dulcegariile si romantismul nu-s pentru tine acum. Daca esti casatorita, puteti face planuri practice, legate de concediu sau de amenajarea locuintei.

Citește și:

Horoscop dragoste ianuarie 2017 Varsator

Daca in prima parte a intervalului iti cam neglijezi partenerul, preferand compania prietenilor si primesti reprosuri de la el, dragostea devine centrul Universului tau spre sfarsitul lunii. Mai ales daca esti singura, n-ai stare pana nu-ti gasesti pe cineva, vrei o confirmare ca esti la fel de cuceritoare cum te stiai si o primesti. Nu lasa instinctele trupesti sa decida pentru tine, poti fi dezamagita nu peste mult timp.

Horoscop dragoste ianuarie 2017 Pesti

Esti activa pe plan sentimental si atragatoare, dar cam lipsita de noroc in perioada asta. Sau ai parte de o iubire neimpartasita, sau de una imposibila, care nu se va concretiza decat pe termen scurt. Nu te arunca in bratele primului venit. Cel mai bine ar fi sa stai in banca ta si sa astepti urmatorul tren! In cuplu poti fi cam artagoasa si exista riscul sa cazi in capcana unei aventuri daca te simti neglijata.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc