Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de cheltuitoare este zodia ta

Afla daca te numeri printre cele mai cheltuitoare zodii!

Fecioara

Cumparaturile tale sunt in general planificate strict. Stii exact ce trebuie sa cumperi si nu obisnuiesti sa te abati de la lista. Nu esti genul de femeie pe care o sesiune de shopping o binedispune, dimpotriva, pentru tine poate fi un chin. Preferi sa porti aceeasi rochie de seara de mai multe ori, accesorizata diferit, decat sa bati magazinele ca sa-ti cumperi una noua!

Balanta

Bugetul tau e in mare pericol in sezonul cadourilor. Daca-ti vine bine un lucru, nu prea se intampla sa pleci din magazin fara el si la final de zi s-ar putea sa constati ca ai cheltuit cu mult peste ce ti-ai propus. Mai ales ca-ti plac lucrurile echilibrate: ti-ai cumparat ceva de care esti incantata, simti nevoia sa-i faci si paternerului un dar pe masura.

Scorpion

Pentru tine e mai bine sa nu mergi la shopping daca stai prost cu banii, pentru ca una din marile tale placeri este sa cumperi tot ce-ti face cu ochiul. Mereu simti ca e timpul sa-ti cumperi ceva nou si, daca ai gasit pantofii mult visati, imediat pui mana si pe alte doua-trei piese vestimentare asortate. Ca sa respecti un buget strict, cel mai bine e sa faci cumparaturi online.

Citește și:

Sagetator

Esti unul dintre cele mai cheltuitoare dintre semnele zodiacului. Banii parca nu rezista la tine-n portofel, nu ai liniste pana nu cheltuiesti si ultimul leu. Norocul tau este ca sesiunile de shopping te seaca de energie, asa ca intri in magazin, umpli cosul de cumparaturi cu tot ce-ti pica in mana si te faci nevazuta in timp record.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc