Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodii de femei care-ti fura iubitul fara sa stea pe ganduri

Fii cu bagare de seama mai ales daca rivala apartine uneia dintre nativele acestor zodii!

Rac

Da, femeile Rac iubesc familia si o pun pe primul loc, dar asta nu inseamna ca se dau in laturi de la a strica familia cuiva pentru a se bucura ele de privilegiile fostei sotii. Chiar le poate atrage un barbat familist, sentimental, atasat de femeia lui si care pune pret pe confortul material. Odata indragostite, sufera profund in lipsa lui, iar lacrimile lor pot misca usor inima oricarui barbat. Il vor cuceri inconjurandu-l cu toata dragostea de care sunt capabile, fiind langa el la orice ora, mereu gata sa-i sara in ajutor, gatindu-i mancarea preferata, laudandu-i mama, sora, ce mai, ii intra pe sub piele profitand la maximum de slabiciunile pe care orice barbat le are. Ba chiar se pot imprieteni cu tine pentru a simti mai indeaproape pulsul lucrurilor si punctele vulnerabile ale relatiei.

Sagetator

Foarte senzuala, femeia Sagetator pune mare pret pe viata intima, iar daca nu e deja casatorita sau implicata intr-o relatie serioasa, nu inseamna ca va sta pe tusa. Dimpotriva, nu spune nu unui amantlac pasional, fara sa dea multi bani pe statutul marital al amorezului vizat. Ii place atat de tare sa-si cucereasca prada, incat pentru ea un barbat inabordabil e o provocare de nerefuzat. Insistenta si aparitiile surprinzatoare ale nativelor cu greu pot lasa indiferent chiar si un barbat dealtfel fidel. Competitiva, nimic nu-i sta in cale daca e hotarata sa aiba pe cineva doar pentru ea, nici macar actele lui de casatorie. Si pentru ca viata alaturi de o Sagetatoare e palpitanta si amuzanta, riscul ca barbatul sa-ti scape printre degete e destul de mare, mai ales daca relatia voastra s-a blazat.

Citește și:

Foto prima pagina: Mayer George, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc