Setari Cookie-uri

Numerologie: 2017, anul schimbarii! Cum te influenteaza cifra destinului tau?

Numerologia tine cu noi si vine cu vesti bune in 2017!

Cifra 5

Nu prea ai stare si e foarte probabil sa treci prin schimbari de tot felul: locul de munca, locuinta, partenerul de viata, orice te nemultumeste va fi inlocuit. Fii deschisa, nu te teme de provocari, chiar daca vin la pachet cu responsabilitati noi. Stabileste-ti o directie clara si urmeaz-o cu hotarare!

Cifra 6

Familia e centrul universului tau. Poti sa-ti intalnesti iubirea vietii si sa te casatoresti, sa aduci pe lume un copil sau pur si simplu sa petreci mai mult timp cu parintii, cu rudele, sa revezi prieteni vechi. E un moment bun sa te implici in activitati de voluntariat, empatia e la cote maxime!

Cifra 7

E un an al bilanturilor pentru tine. Iti analizezi greselile, iti constientizezi punctele slabe si iei masuri ca sa-ti depasesti lipsurile si limitele. Faci eforturi ca sa devii un om mai bun pe toate planurile. Stilul de viata ti se poate schimba radical, in bine.

Citește și:

Cifra 8

Succesul nu te ocoleste anul acesta. Nesiguranta, emotiile, grijile raman doar amintiri, simti si dovedesti ca poti mai mult! Profita de energia pozitiva si fa orice efort necesar ca sa iesi in evidenta. Norocul e de partea celor curajosi, iar tu il vei avea din plin!

Cifra 9

Opusul cifrei 1, cifra noua iti poate aduce un final, nu neaparat negativ. Fie iesi dintr-o relatie nepotrivita, fie iti schimbi drastic obiceiurile alimentare si treci la dieta, fie renunti la fumat, cert e ca lasi in urma ce e vechi, blazat, nesanatos. E timpul pentru o curatenie generala in viata ta.

Foto prima pagina: Nikki Zalewski, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc