Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum atragi norocul de Anul Nou chinezesc

Obiceiurile purtatoare de noroc in Noul An Chinezesc!

Ce sa mananci

Daca vrei sa petreci noaptea de 27 spre 28 ianuarie in stil chinezesc, pestele trebuie sa fie nelipsit. Se spune ca aduce noroc mai ales la bani. Usturoiul e si el binevenit. Se mananca si asa-numitele pachetele de primavara, un fel de coltunasi autohtoni, in care se ascunde o moneda norocoasa pentru gasitor. In prima zi din noul an se recomanda abtinerea de la mancarurile cu carne, pentru viata lunga si lipsita de griji. In fiecare casa se pregateste o tava rotunda plina cu tot felul de bunataturi, in special fructe uscate si dulciuri, dar si portocale, fructe aducatoare de bogatie, se spune, cu care sunt intampinati musafirii in perioada urmatoare.

Ce sa nu faci

Sa nu cumva sa te prinda Anul Nou cu casa murdara! Totul trebuie sa fie curat, impecabil. Se spune ca in primele trei zile ale noului an nu e bine sa te speli pe cap, sa speli haine sau sa faci ordine in casa sau sa maturi, altfel alungi norocul. In niciun caz nu se cer imprumuturi.

Citește și:

Festivalul lanternelor

Pe 11 februarie, finalul celor 15 zile de sarbatoare, are loc mult asteptatul si spectaculosul Festival al lanternelor sau lampioanelor. Milioane de luminite sunt aprinse pentru a-i celebra pe cei trecuti in lumea de dincolo, dar si pentru a lumina anul care abia a inceput.

Foto prima pagina: takiwa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc