Setari Cookie-uri

Care este modul ideal de a-ti petrece Valentine's Day in functie de zodiacul floral

Zodiacul floral ne da indicii legat de profilul romantic al fiecarei persoane si de preferintele sale in dragoste.

Esti recunoscatoare pentru orice lucru mic pe care altii il fac pentru tine. De Valentine’s Day te multumesti cu o felicitare, un sarut si un “Te iubesc” soptit la ureche de barbatul de care esti indragostita. Te bucuri de orice activitate pe care o alege iubitul tau pentu aceasta zi; pentru tine cel mai important este ca petreceti timp impreuna ca sa sarbatoriti aceasta zi speciala.

Totusi, ai o fantezie secreta: ti-ar place un masaj senzual cu ulei cald, pe tot corpul tau. Incearca sa ii sugerezi iubitului tau, poate fantezia ta va deveni realitate!

Bujorul - Persoanele nascute in date de 2, 19, 20, 29

Esti o persoana vesela, increzatoare, care este gata de orice sacrificii pentru cei dragi. Crezi in dragostea adevarata si in faptul ca o relatie de cuplu devine mai buna o data cu trecerea timpului.

De Valentine’s Day ti-ar place o activitate care include muzica, deoarece muzica poate exprima sentimente ce nu se pot spune in cuvinte. Probabil ai deja o melodie preferata care descrie cum nu se poate mai bine povestea voastra de dragoste.

Citește și:

Pentru Valentine’s Day o activitate potrivita pentru tine este sa iesiti la o seara de Karaoke, ca sa canti impreuna cu persoana iubita. Daca va place la ambii sa dansati, iesiti la un club de salsa. Muzica latino va va cuprinde in spiritul ei pe amandoi.


Papucul Doamnei - Persoanele nascute in date de 3, 12, 21, 30

Esti o persoana incredibil de energetica si o companie placuta, pe care prietenii o adora. Iti place sa te joci, sa flirtezi, sa faci lucruri copilaresti. Oamenii te admira pentru natura ta deschisa si relaxata.

Activitatea ta ideala pentru Valentine’s Day este una care include actiune, distractie si divertisment. Vrei sa te simti bine, sa te imbraci comod si sa mananci mancare de tip Fast-Food, fara sa te simti vinovata pentru caloriile multe.

O iesire la o pizzerie, urmata de o seara jucand jocuri video cu iubitul tau suna cat se poate de perfect pentru tine, mai ales daca faceti o competitie legat de cine e mai bun in jocurile video. Iar cel care pierde, trebuie sa indeplineasca toate dorintele senzuale ale perechii sale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc