Setari Cookie-uri

Astrologie: Incompatibila cu zodia iubitului? Cum faci ca sa va mearga bine!

Afla tot ce trebuie sa faci pentru ca relatia sa mearga bine atunci cand sunteti zodii incompatibile!

Balanta - iubesti un barbat Rac?

Amandoi aveti nevoie de un partener hotarat, care sa va ofere o directie si niciunul nu isi poate asuma acest rol, de aceea va simtiti deseori nesiguri in aceasta relatie. Norocul mare e ca si Balanta, si Racul detesta aventurile si isi doresc din suflet un camin linistit, de dragul caruia sunt convinsi ca nu exista compromis prea mare. Liantul vostru: comunicarea. Te pricepi la vorbe, reusesti sa consolezi si sa linistesti pe oricine cu numai cuvinte alese cu mestesug, asa ca ii poti oferi alinare Racului innebunit dupa dovezi de dragoste si atentie. In plus, va intelegeti foarte bine in dormitor.

Varsator - iubesti un barbat Fecioara?

Daca esti Varsator, adori spontaneitatea si libertatea, in timp ce Fecioarele sunt foarte organizate, linistite si timide. Barbatii din aceasta zodie sunt atat de indecisi cand vine vorba de angajamente pe termen lung, incat prefera sa ramana singuri. Il poti cuceri doar cu pasiunea ta, cu energiile descatusate. Tu visatoare, el foarte practic, nu o sa-ti fie usor sa te obisnuiesti cu momentele in care el este distant si critic. Daca inveti sa inchizi ochii la reprosurile ivite din nimic si sa pui mai mare pret pe lucrurile materiale, concrete, atat de dragi lui, aveti o sansa!

Citește și:

Capricorn - iubesti un barbat Sagetator?

Iubitul tau este sociabil, emana energie pozitiva, traieste intens clipa, se aventureaza in situatii nebunesti, nu se descurajeaza nicicand, in vreme ce tu esti cea mai organizata persoana din lume. Nici la un film nu te scoate omul daca nu aveai vizionarea trecuta pe ordinea de zi.

Ca sa nu-l indepartezi cu rigiditatea ta, nu-i refuza categoric toate initiativele. Vrea sa plecati din oras in weekend? Accepta, arate-te incantata, pana la urma numai o viata ai! Chiar daca sunteti firi opuse, doza de nebunie a Sagetatorului este fix ce-ti trebuie ca sa iesi din rutina.

Foto prima pagina: Maksim Shmeljov, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc