Setari Cookie-uri

Astrologie: Animalul de companie potrivit pentru zodia ta

Descopera ce animal de companie este cel mai potrivit pentru tine in functie de zodie!

Berbec

Ai atata energie de consumat, ca ar fi si pacat sa nu-ti iei un caine. De vanatoare, daca se poate, ca sa fii sigura ca te scoate din casa. Si nu doar pana in fata blocului. Daca nu practici inca un sport, iata prilejul perfect sa incepi si sa termini ziua cu o alergare de 30 de minute, insotita de simpaticul paznic. Cu el nu te vei plictisi nici in weekend-uri!

Taur

Esti conservatoare, apreciezi lucrurile valoroase si sub nicio forma n-ai renunta la somnul de frumusete ca sa iesi cu cainele la plimbare. Asadar, cand vine vorba de animalute, ti se potrivesc cele foarte blande, cat mai lenese si de rasa pura. Chiar daca dai o caciula de bani pe ele. O pisica persana sau birmaneza, spre exemplu.

Gemeni

Tu adori libertatea, nu prea iti surade ideea de a fi legata de casa de prezenta unui animal. Cand ai chef sa te urci in masina si sa pleci la mare doua zile, e drept, te-ar cam incurca. Daca totusi iti iei unul, vrei sa fie inteligent si vorbaret, intocmai ca stapana. Ia-ti un papagal vorbitor si distractia e gatantata. Plus ca il transporti usor!

Citește și:

Rac

Orice animal ti-ai lua, va fi ingrijit regeste, exact ca toti membrii familiei tale. La nevoie, vei face pentru el oricate sacrificii si nu-l vei abandona niciodata, oricat ar fi de batran, de bolnav sau de incomod. Ideal este sa-ti iei un caine sau o pisica din cele mai blande si lipicioase cu putinta, ca sa fie bune prietene si cu copiii!

Vezi aici o listă cu cele mai apreciate petshopuri online pentru varietate și prețuri OK.

Leu

Cum esti tu insati o felina, n-ai cum sa nu te intelegi cu o pisica rasfatata. In majoritatea timpului, e la fel de dornica de atentie ca si tine. In rest, sta tolanita pe unde are chef si tu poti sa-ti vezi de ale tale. Nu conteaza daca-i de rasa ori ba, dar e foarte important sa aiba personalitate si sa fie fotogenica, sa ai cu ce te mandri pe retelele de socializare!

Fecioara

Esti foarte organizata si aproape obsedata de curatenie, asa ca ar trebui sa-ti iei un animal care sa nu-ti strice ritmul de zi cu zi si sa nu-ti faca multe probleme. Un hamster sau un porcusor de guineea sunt nepretentioase, tacute, aproape uiti de prezenta lor. Ocupa spatiu putin si nu fac mizerie mai deloc, deci nu sunt sanse sa te scoata din sarite.

Citește și:

Balanta

Pentru ca esti foarte romantica, te bucura si iti insenineaza zilele animalutele care se iubesc. Cumpara-ti o pereche de turturele diamant sau de papagali, va fi dragoste la prima vedere! Sau, daca nu vrei sa-ti complici viata cu un animal de companie, pur si simplu... hraneste porumbeii care-ti vin la geam.

Scorpion

Misterioasa, captivanta, hipnotizanta, asa esti tu in viata de zi cu zi. Si animalul de companie trebuie sa-ti semene, sa te fascineze. De aceea, poti fi tentata sa cumperi un companion atipic, poate respingator pentru multi, nu si pentru tine: un sarpe, o iguana, un cameleon, sau, de ce nu, o tarantula sau un... scorpion.

Sagetator

Broasca testoasa sau pestii sunt variantele cele mai compatibile cu nevoia ta de a-ti organiza programul dupa bunul plac si fara constrangeri. N-au nevoie de multa ingrijire, nu trebuie sa te simti vinovata daca n-ai apucat sa le bagi in seama o zi intreaga, iar daca lipsesti de acasa mai mult timp, oricine le poate purta de grija. Nu-i complicat deloc.

Citește și:

Capricorn

Nu-ti surade catusi de putin ideea de a te lega la cap fara sa te doara. Si cam asa se intampla cand decizi sa iei acasa un animal. Preferi sa-ti cheltuiesti altfel banii, nu pe mancare si tratamente pentru patruped. Totusi, daca-ti iei unul, va fi cel mai probabil un animalut iesit din comun. Spre exemplu, un dihor sau o veverita.

Varsator

Firea ta comoda, chiar lenesa uneori, daca vorbim cinstit, nu te prea indeamna sa-ti iei animalut. Sa te spetesti curatand dupa el sau sa-ti modifici programul de dragul lui... de ce ai face asta? Si la cat esti de cu capul in nori, n-ar fi mare lucru sa uiti sa-i dai mancare. O alegere buna pentru tine ar fi un canar sau un papagal exotic.

Vezi aici o listă cu cele mai apreciate petshopuri online pentru varietate și prețuri OK.

Pesti

Cum esti printre cea mai sufletiste dintre nativii zodiacului, ar fi de mirare sa ramai indiferenta la animalutele fara stapan de pe strada ori la cele din adaposturi. Ia acasa un catel si-ti va fi vesnic recunoscator, iar tu cea mai fericita alaturi de noul prieten. Nimic nu te face mai fericita decat sa stii ca ai salvat un suflet!

Citește și:

Foto prima pagina: GlebStock, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc