Setari Cookie-uri

Astrologie: Animalul de companie potrivit pentru zodia ta

Descopera ce animal de companie este cel mai potrivit pentru tine in functie de zodie!

Berbec

Ai atata energie de consumat, ca ar fi si pacat sa nu-ti iei un caine. De vanatoare, daca se poate, ca sa fii sigura ca te scoate din casa. Si nu doar pana in fata blocului. Daca nu practici inca un sport, iata prilejul perfect sa incepi si sa termini ziua cu o alergare de 30 de minute, insotita de simpaticul paznic. Cu el nu te vei plictisi nici in weekend-uri!

Taur

Esti conservatoare, apreciezi lucrurile valoroase si sub nicio forma n-ai renunta la somnul de frumusete ca sa iesi cu cainele la plimbare. Asadar, cand vine vorba de animalute, ti se potrivesc cele foarte blande, cat mai lenese si de rasa pura. Chiar daca dai o caciula de bani pe ele. O pisica persana sau birmaneza, spre exemplu.

Gemeni

Tu adori libertatea, nu prea iti surade ideea de a fi legata de casa de prezenta unui animal. Cand ai chef sa te urci in masina si sa pleci la mare doua zile, e drept, te-ar cam incurca. Daca totusi iti iei unul, vrei sa fie inteligent si vorbaret, intocmai ca stapana. Ia-ti un papagal vorbitor si distractia e gatantata. Plus ca il transporti usor!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc