Setari Cookie-uri

Astrologie: Detalii care-ti fac locuinta perfecta in functie de zodie

Iti poti transforma locuinta intr-un loc cu totul magic cu ajutorul anumitor detalii potrivite zodiei tale!

Sagetator

Ar fi ideal sa ai o gradina sau macar un balcon plin cu flori colorate si parfumate. Pentru ca iti place sa fii o gazda primitoare, cumpara tot felul de taburete, perne, tacamuri deosebite, pentru cei care-ti trec pragul.

Capricorn

Te atrag ca un magnet obiectele vintage, ceasul strabunicului, blanurile de urs de pe podea sau vreun fier de calcat din secolul trecut. Mobila clasica, traditionala, eventual sculptata in lemn, poate da o nota interesanta si placuta casei tale.

Varsator

Fa din cand in cand o schimbare. Inlocuieste draperiile, covoarele, culoarea zugravelii. Daca-ti permiti sa schimbi cu totul mobila sau sa aplici aplici stickere tematice pentru fiecare incapere, sigur iti vor schimba starea in bine.

Pesti

Un acvariu ti se potriveste perfect si, evident, te reprezinta. De asemenea, iti transmit din energia lor scoicile, pietrele naturale sau alte obiecte achizitionate de langa ape, cum ar fi sticlutele ornamentale cu nisip.

Citește și:

Foto prima pagina: Poznyakov, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc