Setari Cookie-uri

Astrofun: Cum sa comporta zodiile cand beau prea mult

Sufletul petrecerii nu se multumeste sa se-mbete singur, vrea sa-mbete pe toata lumea si sa se distreze de pomina cu totii.

Photo by Jens Theeß on Unsplash

E vara, cald, vacanta, sezon de nunti si de concedii. Se poate intampla oricui, macar o data-n viata, sa bea mai mult decat poate duce sau sa combine bauturile in cel mai nefericit mod. Efectul e amuzant, trist sau vesel si in functie de zodie.

Berbec

Acesti nativi sunt asa de haiosi cand pierd sirul paharelor, ca nici nu te poti supara pe ei. Devin de o sinceritate dezarmanta, iti fac avansuri, iti promit sa te iau de nevasta. Sunt laudarosi, bataiosi, pusi pe fapte mari, pana constata ca nici nu se pot tine pe picioare.

Taur

Adora mancarea buna si bautura de calitate, asa ca Taurilor le e foarte usor sa cada in plasa exceselor. In mod normal oameni la locul loc si rationali, devine stangaci, confuzi si cam bleguti cand isi dau seama ca lumea se uita la ei compatimitor. Uita totul si se poarta firesc a doua zi.

Citește și:

Gemeni

Ei sunt vorbareti tot timpul, dar cand ii ametesc aburii alcoolului, dau tot din casa. Nu ramane secret nedivulgat. Plus ca flirteaza cu oricine, chiar daca doamna e cu sotul alaturi, de unde riscul crescut sa se lase cu scantei. Pot fi obraznici, dar super amuzanti.

Rac

Pentru un Rac emotiv din fire, alcoolul poate fi colacul de salvare la petreceri. Pahar dupa pahar il face jovial si il scapa de stres. Cand aburii bauturii il ametesc, devine galagios, rade mult, e excesiv de prietenos si toarna fara masura in paharele tuturor. Dupa, se simte deprimat.

Leu

E genul care se urca pe mese si face spectacol cand ia prea multa bautura la bord, iar daca-i spui ca e timpul sa mearga la culcare, va tine cu tot dinadinsul sa-ti demonstreze ca e perfect treaz si stapan pe situatie. Si daca se face de ras, i se pare o mare bravura.

Fecioara

Zodia care adora sa detina controlul e putin probabil sa-l piarda in favoarea bauturii. Cand totusi se intampla asta, ramane lucida si se retrage tiptil, inainte sa se prinda prea multi cum stau lucrurile. Are limba ascutita si, daca se imbata de-a binelea, e posibil sa spuna vrute si mai ales nevrute.

Citește și:

Balanta

Sufletul petrecerii nu se multumeste sa se-mbete singur, vrea sa-mbete pe toata lumea si sa se distreze de pomina cu totii. Chiar si asa, nativii sunt fermecatori. Riscul este sa se bage in vreun necaz, fiindca in situatiile inundate cu alcool simtul masurii le dispare cu totul.

Photo by Gabriel Gurrola on Unsplash

Scorpion

Danseaza lasciv, se dezbraca, se arunca in piscina sau dimpotriva, plange si face scene pasionale, poti sa te astepti la orice grozavie din partea unui Scorpion bine ametit. Daca e indragostit in secret de cineva, acum ii va sopti picanterii la ureche, ii va dansa in poala si il va invita direct in dormitor.

Sagetator

Sagetatorii vor sa atraga atentia asupra lor, cand beau devin foarte spontani si directi. Sunt insa lipsiti de orice tact si te pot pune in situatii stanjenitoare. Usor trec de la glume si distractie la tensiuni si altercatii. Nu ii spune unui nativ ca a baut prea mult, nu faci decat sa il provoci.

Citește și:

Capricorn

Au o reputatie de pastrat si isi cunosc foarte bine limitele, asa ca le place doar sa guste din bauturile alcoolice. Rar se imbata, iar cand o fac, sunt constienti si se autoironizeaza. Ii implica si pe ceilalti, cu jocuri de genul: hai sa vedem cine poate mai mult!

Varsator

Un Varsator cu alcool la bord face gafa dupa gafa, spune glume nesarate, comenteaza zgomotos despre ceilalti petrecareti. Se poarta de parca le stie pe toate si iti poate lasa impresia ca are ceva cu tine. Daca se limiteaza la cateva pahare, e doar jovial si amuzant.

Pesti

Pestii sunt atrasi de placerile interzise ca de un magnet, mai ales de cele care-i ajuta sa se simta euforici. Pierd contactul cu realitatea, sunt foarte indrazneti si pot deveni usor dependenti de senzatia asta. Se considera slabi si isi fac nenumarate mustrari de constiinta a doua zi.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc